Gratis de KVNieuwegein sponsoren

Graag uw aandacht voor het volgende!

Vanaf nu is het voor iedereen die de KVNieuwegein een warm hart toedraagt, mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/

Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via jouw sponsordoel kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens alle leden van de KVNieuwegein.

Error occured while retrieving the facebook feed

Benefietdag K.V.N. op 26 mei 2019 van 11:00 – 16:00

Aankondiging Dag van de Hond

Prins Petfoods in Veenendaal neemt de Martin Gaus Academie over.

Kortingsbon van Haspels

Nieuws van onze sponsor DogWalkTrail