Grootste hondenshow ter wereld in Amsterdam RAI

Ga je hier naartoe, laat het even weten op Facebook...

Grootste hondenshow ter wereld in Amsterdam RAI

Van donderdag 9 tot en met zondag 12 augustus 2018 organiseert de Nederlandse Kennel
Club ‘Raad van Beheer’, de overkoepelende organisatie in Nederland op het gebied van
houden van honden, in de Amsterdam RAI het grootste hondenfestijn ter wereld. Onder
het motto “show the world your talent” worden meer dan 33.500 honden uit 74 landen
vanuit de hele wereld in Amsterdam aan het publiek getoond. Een uniek evenement waarin
vier dagen lang alles draait om het houden van en genieten met honden.

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball