Grootste hondenshow ter wereld in Amsterdam RAI

Ga je hier naartoe, laat het even weten op Facebook...

Grootste hondenshow ter wereld in Amsterdam RAI

Van donderdag 9 tot en met zondag 12 augustus 2018 organiseert de Nederlandse Kennel
Club ‘Raad van Beheer’, de overkoepelende organisatie in Nederland op het gebied van
houden van honden, in de Amsterdam RAI het grootste hondenfestijn ter wereld. Onder
het motto “show the world your talent” worden meer dan 33.500 honden uit 74 landen
vanuit de hele wereld in Amsterdam aan het publiek getoond. Een uniek evenement waarin
vier dagen lang alles draait om het houden van en genieten met honden.

Photos from Kynologen Vereniging Nieuwegein's post

Workshop Lunacreations
Voor alle leden die graag creatief bezig zijn wordt er op zaterdag 13 april tussen 14:00 en 16:30 een Workshop Lunacreations georganiseerd.

Tijdens de workshop ga je een foto van je favoriet overbrengen op hout. De prijs van de workshop is €35,- en hiervoor krijg je 2 foto's op hout. De afmeting van het plankje is 20 bij 30 cm.
Er moeten vooraf 2 foto's aangeleverd worden, na inschrijving krijg je via de mail te horen hoe dit moet.

Opgeven voor de workshop kan tot 28 maart bij trudi.degoeij@gmail.com

Kosteloos annuleren is niet mogelijk!

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a post.

Wow...I thought the end was so clever! 😲❤️
-Liam
(Credit: Aryasb Feiz)