Hondenactiviteiten

Er worden binnen en buiten de KVN vele evenementen voor en over honden georganiseerd.

Hieronder de evenementen die door medewerkers of leden van de KVN zijn aangedragen.
Verder twee links naar websites waar vele landelijke evenementen op vermeld staan.

Hondenactiviteiten op de site Gek op honden.
Hondenactiviteiten op de site van de Raad van Beheer.

Data volgt

Workshop Hondenmassage

Kerst-fotoshoot

Knutselworkshop

Aanstaande vrijdagavond 14 december zal om 20:00 uur de diploma en prijsuitreiking plaatsvinden van seizoen 2018-II. Iedereen die aan één van de cursussen heeft deelgenomen is van harte welkom om zijn diploma in ontvangst te nemen.

Na het officiële gedeelte is er alle ruimte om terug te kijken naar de gebeurtenissen tijdens de lessen.

Tot vrijdag!

Op zaterdag zal de inschrijving open gaan voor het seizoen 2019-I.
We gaan op dat moment gebruikmaken van iets gewijzigde inschrijfformulieren en onze nieuwe software
voor de ledenadministratie. Voor het schakelen tussen de oude en nieuwe manier is iets meer tijd nodig, daarom niet vrijdagavond maar pas in loop van de zaterdag.

Zodra de inschrijving is geopend zal hier een berichtje van verschijnen op de Website en op Facebook

Altijd al een keer samen met je hond een biertje willen drinken?

Brewdog lanceert hondenbier | SubWoofer IPA

Diploma uitreiking seizoen 2018-II

Snuffelworkshop Flyball

Deze winter extra Hooperslessen