Ingrid Herps

Naam van mijn hond:

Mila

Over mij;

Mijn naam is Ingrid Herps en ik woon in Utrecht samen met mijn vriend en de beestenboel; twee honden, twee kippen en vier konijnen.

Ik werk in de psychiatrie maar houd me in mijn vrije tijd vooral bezig met dieren en met name de honden (en leren over honden). Ik heb via KV Nieuwegein de Kynologische Kennis 1 gevolgd en examen via Raad van Beheer gehaald.

Over mijn hond;

Mijn leven wordt verrijkt door twee Border Collie-dames; Mila en Saské. Mila heeft helaas een wat zwakke achterhand en daarom doe ik met haar geen behendigheid en frisbee meer. We zijn actief in de Obedience en Hoopers en ook dat is ontzettend leuk om samen te doen.

Met Saské ben ik actief in de Behendigheid en ik moet aardig bijbenen, beestje is bloedfanatiek. Echt genieten.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Behendigheidstrainer Beginners, Gev. I & II.

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball