Ingrid Herps

Naam van mijn hond:

Mila

Over mij;

Mijn naam is Ingrid Herps en ik woon in Utrecht samen met mijn vriend en de beestenboel; twee honden, twee kippen en vier konijnen.

Ik werk in de psychiatrie maar houd me in mijn vrije tijd vooral bezig met dieren en met name de honden (en leren over honden). Ik heb via KV Nieuwegein de Kynologische Kennis 1 gevolgd en examen via Raad van Beheer gehaald.

Over mijn hond;

Mijn leven wordt verrijkt door twee Border Collie-dames; Mila en Saské. Mila heeft helaas een wat zwakke achterhand en daarom doe ik met haar geen behendigheid en frisbee meer. We zijn actief in de Obedience en Hoopers en ook dat is ontzettend leuk om samen te doen.

Met Saské ben ik actief in de Behendigheid en ik moet aardig bijbenen, beestje is bloedfanatiek. Echt genieten.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Behendigheidstrainer Beginners, Gev. I & II.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH ,Basiscursus Fokken en Houden van honden, (oud KK1)

Algemeen docent is Elly Weijenborg-Weggemans.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Betty den Haan-Peper
telefoon: 0344-880216
e-mail: kk@kcculemborg.nl.
Inschrijven via de site van K.C. Culemborg.

Even een herhaling, er zijn nog schoentjes beschikbaar voor de PietFotoShoot. Doe eens gek en gun je hond een schoentje met lekkers uit een of andere hoek. Er is 24 november van 11:00 tot 15:00 uur van alles te doen bij K.V.N. Voor de hondjes die er nog in geloven, op de foto met Piet, een leuke piekenrace, laat je verrassen. Daarnaast wordt er ook nog een leuke en spannende speurtocht uitgezet. Dat wil je toch niet missen!
Koop voor maar €2.50 een schoentje bij de bar en kom de 24ste gezellig langs, het beloofd een leuke middag te worden.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus