Ingrid Herps

Naam van mijn hond:

Mila

Over mij;

Mijn naam is Ingrid Herps en ik woon in Utrecht samen met mijn vriend en de beestenboel; twee honden, twee kippen en vier konijnen.

Ik werk in de psychiatrie maar houd me in mijn vrije tijd vooral bezig met dieren en met name de honden (en leren over honden). Ik heb via KV Nieuwegein de Kynologische Kennis 1 gevolgd en examen via Raad van Beheer gehaald.

Over mijn hond;

Mijn leven wordt verrijkt door twee Border Collie-dames; Mila en Saské. Mila heeft helaas een wat zwakke achterhand en daarom doe ik met haar geen behendigheid en frisbee meer. We zijn actief in de Obedience en Hoopers en ook dat is ontzettend leuk om samen te doen.

Met Saské ben ik actief in de Behendigheid en ik moet aardig bijbenen, beestje is bloedfanatiek. Echt genieten.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Behendigheidstrainer Beginners, Gev. I & II.

Photos from Kynologen Vereniging Nieuwegein's post

Workshop Lunacreations
Voor alle leden die graag creatief bezig zijn wordt er op zaterdag 13 april tussen 14:00 en 16:30 een Workshop Lunacreations georganiseerd.

Tijdens de workshop ga je een foto van je favoriet overbrengen op hout. De prijs van de workshop is €35,- en hiervoor krijg je 2 foto's op hout. De afmeting van het plankje is 20 bij 30 cm.
Er moeten vooraf 2 foto's aangeleverd worden, na inschrijving krijg je via de mail te horen hoe dit moet.

Opgeven voor de workshop kan tot 28 maart bij trudi.degoeij@gmail.com

Kosteloos annuleren is niet mogelijk!

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a post.

Wow...I thought the end was so clever! 😲❤️
-Liam
(Credit: Aryasb Feiz)