Ingrid Mennes

Naam van mijn honden:

Conan, Tarno en Akeem

Over mij;

Ik ben Ingrid Mennes en samen met mijn echtgenoot, met wie ik inmiddels 42 jaar getrouwd ben, heb ik 3 heerlijke, zeer sociale, Zwitserse Witte Herders, Conan Tarno en Akeem.

In het dagelijks leven run ik mijn eigen administratiekantoor vanuit mijn werkplek thuis.

Daar wij in 2011 geëmigreerd zijn, is thuis een klein dorpje in Duitsland.

Voordeel  van een eigen bedrijf is, dat ik mijn werktijden naar behoefte in kan delen, dus kunnen mijn 3 mannen en ik iedere dag een lange wandeling maken in de bossen of op de hei.

Over mijn honden;

Ik ben nu zo’n 20 jaar lid van KVN en heb, uiteraard ook met voormalige honden, Snooper, Tara, Olly en Yeti, die inmiddels van ouderdom gestorven zijn, in veel disciplines getraind bij KVN.

Met iedere hond alle basis cursussen Gehoorzaamheid in clubverband, daarna steevast Cynophilia en natuurlijk ook de verschillende takken van sport, zoals Behendigheid, Flyball, Treibball en SBB.

Verder deden we ook nog aan VZH en Speuren bij een andere club in Maarsbergen.

Inmiddels ben ik ook alweer een aantal jaren lid van een leuke club in Duitsland. We trainen hier lekker verder en hebben al veel prijzen in de wacht gesleept, waarbij ik dan denk, dat de basis daarvoor toch altijd bij KVN gelegd is!

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

In 2006 werd ik gevraagd door onze toenmalige voorzitter, Cor van Bemmel of ik penningmeester zou willen worden bij KVN. Na een weloverwogen beslissing, omdat niemand er iets aan heeft om voor 1 seizoen of een jaar een penningmeester te hebben, heb ik ja gezegd. Tot op heden heb ik de complete financiële administratie behartigd, inmiddels 11 jaar dus.

Ik voel mij altijd nog erg verbonden met KVN, ook al kom ik er niet zo vaak fysiek meer. De KVN voelt altijd nog als “mijn” cluppie.

1 month 6 days ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.

1 month 1 week ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!

1 month 2 weeks ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.

Nazomerwandeling

De nieuwste editie van Raadar

Diploma uitreiking 2018-I

Zondag 26 augustus een U.F.O Dogfrisbee wedstrijd plaats bij KVNieuwegein