Ingrid Mennes

Naam van mijn honden:

Conan, Tarno en Akeem

Over mij;

Ik ben Ingrid Mennes en samen met mijn echtgenoot, met wie ik inmiddels 42 jaar getrouwd ben, heb ik 3 heerlijke, zeer sociale, Zwitserse Witte Herders, Conan Tarno en Akeem.

In het dagelijks leven run ik mijn eigen administratiekantoor vanuit mijn werkplek thuis.

Daar wij in 2011 geëmigreerd zijn, is thuis een klein dorpje in Duitsland.

Voordeel  van een eigen bedrijf is, dat ik mijn werktijden naar behoefte in kan delen, dus kunnen mijn 3 mannen en ik iedere dag een lange wandeling maken in de bossen of op de hei.

Over mijn honden;

Ik ben nu zo’n 20 jaar lid van KVN en heb, uiteraard ook met voormalige honden, Snooper, Tara, Olly en Yeti, die inmiddels van ouderdom gestorven zijn, in veel disciplines getraind bij KVN.

Met iedere hond alle basis cursussen Gehoorzaamheid in clubverband, daarna steevast Cynophilia en natuurlijk ook de verschillende takken van sport, zoals Behendigheid, Flyball, Treibball en SBB.

Verder deden we ook nog aan VZH en Speuren bij een andere club in Maarsbergen.

Inmiddels ben ik ook alweer een aantal jaren lid van een leuke club in Duitsland. We trainen hier lekker verder en hebben al veel prijzen in de wacht gesleept, waarbij ik dan denk, dat de basis daarvoor toch altijd bij KVN gelegd is!

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

In 2006 werd ik gevraagd door onze toenmalige voorzitter, Cor van Bemmel of ik penningmeester zou willen worden bij KVN. Na een weloverwogen beslissing, omdat niemand er iets aan heeft om voor 1 seizoen of een jaar een penningmeester te hebben, heb ik ja gezegd. Tot op heden heb ik de complete financiële administratie behartigd, inmiddels 11 jaar dus.

Ik voel mij altijd nog erg verbonden met KVN, ook al kom ik er niet zo vaak fysiek meer. De KVN voelt altijd nog als “mijn” cluppie.

Aanstaande vrijdagavond 14 december zal om 20:00 uur de diploma en prijsuitreiking plaatsvinden van seizoen 2018-II. Iedereen die aan één van de cursussen heeft deelgenomen is van harte welkom om zijn diploma in ontvangst te nemen.

Na het officiële gedeelte is er alle ruimte om terug te kijken naar de gebeurtenissen tijdens de lessen.

Tot vrijdag!

Op zaterdag zal de inschrijving open gaan voor het seizoen 2019-I.
We gaan op dat moment gebruikmaken van iets gewijzigde inschrijfformulieren en onze nieuwe software
voor de ledenadministratie. Voor het schakelen tussen de oude en nieuwe manier is iets meer tijd nodig, daarom niet vrijdagavond maar pas in loop van de zaterdag.

Zodra de inschrijving is geopend zal hier een berichtje van verschijnen op de Website en op Facebook

Altijd al een keer samen met je hond een biertje willen drinken?

Brewdog lanceert hondenbier | SubWoofer IPA

Diploma uitreiking seizoen 2018-II

Snuffelworkshop Flyball

Deze winter extra Hooperslessen