Inschrijven toelichting

Met het online inschrijfformulier kunt u inschrijven op een cursus/workshop.

De inschrijvingen worden door de ledenadministratie verwerkt. De indelingscommissie bepaalt de indelingen van de cursussen. Heeft u vragen of opmerkingen over de inschrijving dan kunt u dit aangeven bij opmerkingen.

Indien u nog geen lid van onze vereniging bent dient het formulier tevens als inschrijving voor het lidmaatschap.
Zie voor nadere informatie de pagina lidmaatschap.

Na het drukken op de knop verzenden ontvangt u vrijwel direct een bevestiging via het opgegeven e-mailadres.
De ledenadministratie ontvangt exact dezelfde gegevens.

De kosten voor het lidmaatschap worden jaarlijks automatisch afgeschreven. De kosten voor cursussen dient u vooraf zelf over te maken. In de bevestiging van uw inschrijving ontvangt u hierover de details.

In het formulier kunt u indien de cursus op meerdere dagen gegeven wordt, een 1e of 2e keus aangeven voor een weekdag van de cursus.

Het moment waarop uw betaling wordt ontvangen geldt als het moment van inschrijving. In alle gevallen worden op basis van deze volgorde de cursussen ingedeeld. Een tijdige inschrijving is helaas geen garantie voor een plek! Ook kunnen wij niet garanderen dat er op de dag van uw voorkeur voldoende ruimte is.

De ledenadministratie verwerkt uw gegevens en stuurt deze in de winter- en zomerstop door naar de indelingscommissie.
De indelingscommissie houdt met het indelen rekening met regels die afgesproken zijn binnen de vereniging.
Wordt er ingeschreven tijdens het seizoen, stuurt de ledenadministratie de gegevens naar de betreffende hoofdtrainer.

Door insturen van het formulier verklaart u tevens kennis te hebben genomen van de statuten en reglementen van de vereniging en deze te accepteren.

2 months 1 week ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.

Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond

2 months 1 week ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!

2 months 2 weeks ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.

Workshop Agility door Lise-Irene Hansen

Raadar Special – World Dog Show 2018