Inschrijf toelichting

Met het online inschrijfformulier kunt u inschrijven op een cursus/workshop.

De inschrijvingen worden door de ledenadministratie verwerkt. De indelingscommissie bepaalt de indelingen van de cursussen. Heeft u vragen of opmerkingen over de inschrijving dan kunt u dit aangeven bij opmerkingen.

Indien u nog geen lid van onze vereniging bent dient het formulier tevens als inschrijving voor het lidmaatschap.
Zie voor nadere informatie de pagina lidmaatschap.

Na het drukken op de knop verzenden ontvangt u vrijwel direct een bevestiging via het opgegeven e-mailadres.
De ledenadministratie ontvangt exact dezelfde gegevens.

De kosten voor het lidmaatschap worden jaarlijks automatisch afgeschreven. De kosten voor cursussen dient u vooraf zelf over te maken. In de bevestiging van uw inschrijving ontvangt u hierover de details.

In het formulier kunt u een 1e, 2e en 3e keus aangeven voor een weekdag van de cursus. Het moment waarop uw betaling wordt ontvangen geldt als het moment van inschrijving. In alle gevallen worden op basis van deze volgorde de cursussen ingedeeld. Een tijdige inschrijving is helaas geen garantie voor een plek! Ook kunnen wij niet garanderen dat er op de dag van uw voorkeur voldoende ruimte is.

De ledenadministratie verwerkt uw gegevens en stuurt deze in de winter- en zomerstop door naar de indelingscommissie.
De indelingscommissie houdt met het indelen rekening met regels die afgesproken zijn binnen de vereniging.
Wordt er ingeschreven tijdens het seizoen, stuurt de ledenadministratie de gegevens naar de betreffende hoofdtrainer.

Door insturen van het formulier verklaart u tevens kennis te hebben genomen van de statuten en reglementen van de vereniging en deze te accepteren.

Aanstaande vrijdagavond 14 december zal om 20:00 uur de diploma en prijsuitreiking plaatsvinden van seizoen 2018-II. Iedereen die aan één van de cursussen heeft deelgenomen is van harte welkom om zijn diploma in ontvangst te nemen.

Na het officiële gedeelte is er alle ruimte om terug te kijken naar de gebeurtenissen tijdens de lessen.

Tot vrijdag!

Op zaterdag zal de inschrijving open gaan voor het seizoen 2019-I.
We gaan op dat moment gebruikmaken van iets gewijzigde inschrijfformulieren en onze nieuwe software
voor de ledenadministratie. Voor het schakelen tussen de oude en nieuwe manier is iets meer tijd nodig, daarom niet vrijdagavond maar pas in loop van de zaterdag.

Zodra de inschrijving is geopend zal hier een berichtje van verschijnen op de Website en op Facebook

Altijd al een keer samen met je hond een biertje willen drinken?

Brewdog lanceert hondenbier | SubWoofer IPA

Diploma uitreiking seizoen 2018-II

Snuffelworkshop Flyball

Deze winter extra Hooperslessen