Inschrijven-oud

Om het totaal aan inschrijvingen voor de ledenadministratie inzichtelijk te houden, vragen wij u per hond en per cursus dit formulier volledig in te vullen. Als u aan meer dan 1 cursus wilt deelnemen vult u het formulier dus meerdere keren volledig in. Indien u wat wilt toevoegen aan uw inschrijving, kunt u dit invullen onder opmerkingen.

De kosten voor de cursussen en de contributie kunt u vinden onder tarieven.
Een toelichting op  het inschrijfformulier vind u onder toelichting.
Op de cursussen Ringtraining, Zomer- en Winterpuppy na, gaat de inschrijving open na de diploma-uitreiking en sluit bij de start van het seizoen. Tijdens het seizoen kunt u naar de ledenadministratie mailen met de vraag of er instroommogelijkheden zijn gedurende het lesseizoen.
Als een cursus of cursusavond niet of niet meer in het formulier voorkomt, kunt u zich er helaas niet (meer) voor inschrijven.

Gegevens cursist

Gegevens hond

Lidmaatschaps gegevens

Het verschuldigde cursusgeld dient u na het invullen van dit formulier over te maken aan Kynologenvereniging Nieuwegein.
Deze specificatie van deze betaling ontvangt u in de bevestingsmail na het verzenden.

Vanaf 2014 dienen wij te beschikken over een IBAN nummer. Bereken hier je IBAN nummer.

ar

Let op! Het versturen van dit formulier kan soms even duren. Indien u na het versturen van deze inschrijving geen bevestigend e-mailbericht ontvangt bent u niet inschreven! Het cursusgeld wordt niet geretourneerd. Wanneer u het lidmaatschap wenst te beëindigen dient u dit voor 1 december van het lopende verenigings/kalenderjaar schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministratie mee te delen. Zonder opzegging is de contributie over het volgend jaar verschuldigd (zie statuten en huishoudelijk reglement).

Aanstaande vrijdagavond 14 december zal om 20:00 uur de diploma en prijsuitreiking plaatsvinden van seizoen 2018-II. Iedereen die aan één van de cursussen heeft deelgenomen is van harte welkom om zijn diploma in ontvangst te nemen.

Na het officiële gedeelte is er alle ruimte om terug te kijken naar de gebeurtenissen tijdens de lessen.

Tot vrijdag!

Op zaterdag zal de inschrijving open gaan voor het seizoen 2019-I.
We gaan op dat moment gebruikmaken van iets gewijzigde inschrijfformulieren en onze nieuwe software
voor de ledenadministratie. Voor het schakelen tussen de oude en nieuwe manier is iets meer tijd nodig, daarom niet vrijdagavond maar pas in loop van de zaterdag.

Zodra de inschrijving is geopend zal hier een berichtje van verschijnen op de Website en op Facebook

Altijd al een keer samen met je hond een biertje willen drinken?

Brewdog lanceert hondenbier | SubWoofer IPA

Diploma uitreiking seizoen 2018-II

Snuffelworkshop Flyball

Deze winter extra Hooperslessen