Inschrijfformulier rendered

Test page, werkend formulier, stuurt mail naar webmaster ipv ledenadministratie en test naar nieuwe database.
(wel werkend e-mailadres opgeven, anders error mail naar info@kvnieuwegein.nl)

Gegevens cursist

Gegevens hond

Lidmaatschaps gegevens

Het verschuldigde cursusgeld dient u na het invullen van dit formulier over te maken aan Kynologenvereniging Nieuwegein.
Deze specificatie van deze betaling ontvangt u in de bevestingsmail na het verzenden.

Vanaf 2014 dienen wij te beschikken over een IBAN nummer. Bereken hier je IBAN nummer.

ar

Let op! Het versturen van dit formulier kan soms even duren. Indien u na het versturen van deze inschrijving geen bevestigend e-mailbericht ontvangt bent u niet inschreven! Het cursusgeld wordt niet geretourneerd. Wanneer u het lidmaatschap wenst te beëindigen dient u dit voor 1 december van het lopende verenigings/kalenderjaar schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministratie mee te delen. Zonder opzegging is de contributie over het volgend jaar verschuldigd (zie statuten en huishoudelijk reglement).

Photos from Kynologen Vereniging Nieuwegein's post

Workshop Lunacreations
Voor alle leden die graag creatief bezig zijn wordt er op zaterdag 13 april tussen 14:00 en 16:30 een Workshop Lunacreations georganiseerd.

Tijdens de workshop ga je een foto van je favoriet overbrengen op hout. De prijs van de workshop is €35,- en hiervoor krijg je 2 foto's op hout. De afmeting van het plankje is 20 bij 30 cm.
Er moeten vooraf 2 foto's aangeleverd worden, na inschrijving krijg je via de mail te horen hoe dit moet.

Opgeven voor de workshop kan tot 28 maart bij trudi.degoeij@gmail.com

Kosteloos annuleren is niet mogelijk!

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a post.

Wow...I thought the end was so clever! 😲❤️
-Liam
(Credit: Aryasb Feiz)