Inschrijfformulier rendered

Test page, werkend formulier, stuurt mail naar webmaster ipv ledenadministratie en test naar nieuwe database.
(wel werkend e-mailadres opgeven, anders error mail naar info@kvnieuwegein.nl)

Gegevens cursist

Gegevens hond

Lidmaatschaps gegevens

Het verschuldigde cursusgeld dient u na het invullen van dit formulier over te maken aan Kynologenvereniging Nieuwegein.
Deze specificatie van deze betaling ontvangt u in de bevestingsmail na het verzenden.

Vanaf 2014 dienen wij te beschikken over een IBAN nummer. Bereken hier je IBAN nummer.

ar

Let op! Het versturen van dit formulier kan soms even duren. Indien u na het versturen van deze inschrijving geen bevestigend e-mailbericht ontvangt bent u niet inschreven! Het cursusgeld wordt niet geretourneerd. Wanneer u het lidmaatschap wenst te beëindigen dient u dit voor 1 december van het lopende verenigings/kalenderjaar schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministratie mee te delen. Zonder opzegging is de contributie over het volgend jaar verschuldigd (zie statuten en huishoudelijk reglement).

19 hours 41 seconds ago

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball