Inschrijven

Om het totaal aan inschrijvingen voor de ledenadministratie inzichtelijk te houden, vragen wij u per hond en per cursus dit formulier volledig in te vullen. Als u aan meer dan 1 cursus wilt deelnemen vult u het formulier dus meerdere keren volledig in. Indien u wat wilt toevoegen aan uw inschrijving, kunt u dit invullen onder opmerkingen.

De kosten voor de cursussen en de contributie kunt u vinden onder tarieven.
Een toelichting op  het inschrijfformulier vind u onder toelichting.
Op de cursussen Ringtraining, Zomer- en Winterpuppy na, gaat de inschrijving open na de diploma-uitreiking en sluit bij de start van het seizoen. Tijdens het seizoen kunt u naar de ledenadministratie mailen met de vraag of er instroommogelijkheden zijn gedurende het lesseizoen.
Als een cursus of cursusavond niet of niet meer in het formulier voorkomt, kunt u zich er helaas niet (meer) voor inschrijven.
De cursus Gehoorzame hond wordt niet opengesteld. De mensen die het nog een keertje over willen doen en de doorstromende puppies krijgen de mogelijkheid om zich in te schrijven.

Gegevens cursist

Gegevens hond

Lidmaatschaps gegevens

Het verschuldigde cursusgeld dient u na het invullen van dit formulier over te maken aan Kynologenvereniging Nieuwegein.
Deze specificatie van deze betaling ontvangt u in de bevestingsmail na het verzenden.

Vanaf 2014 dienen wij te beschikken over een IBAN nummer. Bereken hier je IBAN nummer.

ar

Let op! Het versturen van dit formulier kan soms even duren. Indien u na het versturen van deze inschrijving geen bevestigend e-mailbericht ontvangt bent u niet inschreven! Het cursusgeld wordt niet geretourneerd. Wanneer u het lidmaatschap wenst te beëindigen dient u dit voor 1 december van het lopende verenigings/kalenderjaar schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministratie mee te delen. Zonder opzegging is de contributie over het volgend jaar verschuldigd (zie statuten en huishoudelijk reglement).

1 month 1 week ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.

1 month 1 week ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!

1 month 2 weeks ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.

Nazomerwandeling

De nieuwste editie van Raadar

Diploma uitreiking 2018-I

Zondag 26 augustus een U.F.O Dogfrisbee wedstrijd plaats bij KVNieuwegein