Inschrijven behendigheid

Inschrijfformulier voor een Agility (Behendigheid) training.

Hieronder kun je kiezen voor het juiste niveau Agility (Behendigheid) training waar je aan wilt deelnemen.

Agility Training:
Traingsdag "Beginners": Beginners training wordt alleen op zaterdag gegeven
Geef de voorkeursdag op waarop je wil trainen, de indelingscommissie houdt hier zoveel mogelijk rekening mee.

Voorkeursdagen gevorderden: 1. 2.

Gegevens inschrijver:

Aanhef: Dhr.Mevr.
Voornaam:
Voorletters:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Straat:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoonnummer:
Mobiel nummer:
E-mailadres voor correspondentie:

Gegevens hond:

Roepnaam van de hond:
Ras of kruising van:
Geboortedatum:
Geslacht: ReuTeef
Heeft de hond een stamboom: JaNee
Zo ja graag de stamboomnaam:

Lidmaatschaps gegevens
(Om deel te nemen aan een cursus bij KVN dient u lid te zijn van de vereniging.)
Ik ben al lid van de K.V.N.: Ja ik ben lid.Nee, ik ben geen lid, maar dat word ik bij deze wel. Ik zal naast het cursusgeld, de verschuldigde contributie vooraf zelf overmaken

Inschrijver stemt ermee in dat het lidmaatschap stilzwijgend wordt verlengd en K.V.N. de jaarlijkse contributie van zijn/haar hieronder genoemde rekening af mag schrijven, tenzij vóór 1 december schriftelijk of per mail is opgezegd bij de ledenadministratie.

(De specificaties van de betaling ontvangt u in de bevestigingsmail na het verzenden.)

Betalingsgegevens:

IBAN nummer:
t.n.v.:

Ik ontvang graag nieuws van K.V.N. per e-mail: JaNee

Ik ben bekend en ga akkoord met de inschrijfvoorwaarden**

Het cursusgeld wordt niet geretourneerd. Wanneer u het lidmaatschap wenst te beëindigen dient u dit voor 1 december van het lopende verenigings/kalenderjaar schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministratie mee te delen. Zonder opzegging is de contributie over het volgend jaar verschuldigd

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball