Inschrijven Dog Frisbee

Inschrijfformulier voor een Dog Frisbee.

Hieronder kun je kiezen voor het juiste niveau Dog Frisbee training waar je aan wilt deelnemen.

Dog Frisbee:

Gegevens inschrijver:

Aanhef: Dhr.Mevr.
Voornaam:
Voorletters:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Straat:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoonnummer:
Mobiel nummer:
E-mailadres voor correspondentie:

Gegevens hond:

Roepnaam van de hond:
Ras of kruising van:
Geboortedatum:
Geslacht: ReuTeef
Heeft de hond een stamboom: JaNee
Zo ja graag de stamboomnaam:

Lidmaatschaps gegevens
(Om deel te nemen aan een cursus bij KVN dient u lid te zijn van de vereniging.)
Ik ben al lid van de K.V.N.: Ja ik ben lid.Nee, ik ben geen lid, maar dat word ik bij deze wel. Ik zal naast het cursusgeld, de verschuldigde contributie vooraf zelf overmaken

Inschrijver stemt ermee in dat het lidmaatschap stilzwijgend wordt verlengd en K.V.N. de jaarlijkse contributie van zijn/haar hieronder genoemde rekening af mag schrijven, tenzij vóór 1 december schriftelijk of per mail is opgezegd bij de ledenadministratie.

(De specificaties van de betaling ontvangt u in de bevestigingsmail na het verzenden.)

Betalingsgegevens:

IBAN nummer:
t.n.v.:

Ik ontvang graag nieuws van K.V.N. per e-mail: JaNee

Ik ben bekend en ga akkoord met de inschrijfvoorwaarden**

Het cursusgeld wordt niet geretourneerd. Wanneer u het lidmaatschap wenst te beëindigen dient u dit voor 1 december van het lopende verenigings/kalenderjaar schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministratie mee te delen. Zonder opzegging is de contributie over het volgend jaar verschuldigd

Photos from Kynologen Vereniging Nieuwegein's post

Workshop Lunacreations
Voor alle leden die graag creatief bezig zijn wordt er op zaterdag 13 april tussen 14:00 en 16:30 een Workshop Lunacreations georganiseerd.

Tijdens de workshop ga je een foto van je favoriet overbrengen op hout. De prijs van de workshop is €35,- en hiervoor krijg je 2 foto's op hout. De afmeting van het plankje is 20 bij 30 cm.
Er moeten vooraf 2 foto's aangeleverd worden, na inschrijving krijg je via de mail te horen hoe dit moet.

Opgeven voor de workshop kan tot 28 maart bij trudi.degoeij@gmail.com

Kosteloos annuleren is niet mogelijk!

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a post.

Wow...I thought the end was so clever! 😲❤️
-Liam
(Credit: Aryasb Feiz)