Inschrijven Ringtraining

Inschrijfformulier voor de cursus Ringtraining.

Deze cursus wordt alleen op dinsdagavond gegeven

Gegevens inschrijver:

Aanhef: Dhr.Mevr.
Voornaam:
Voorletters:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Straat:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoonnummer:
Mobiel nummer:
E-mailadres voor correspondentie:

Gegevens hond:

Roepnaam van de hond:
Ras of kruising van:
Geboortedatum:
Geslacht: ReuTeef
Heeft de hond een stamboom: JaNee
Zo ja graag de stamboomnaam:

Lidmaatschaps gegevens
(Om deel te nemen aan een cursus bij KVN dient u lid te zijn van de vereniging.)
Ik ben al lid van de K.V.N.: Ja ik ben lid.Nee, ik ben geen lid, maar dat word ik bij deze wel. Ik zal naast het cursusgeld, de verschuldigde contributie vooraf zelf overmaken

Inschrijver stemt ermee in dat het lidmaatschap stilzwijgend wordt verlengd en K.V.N. de jaarlijkse contributie van zijn/haar hieronder genoemde rekening af mag schrijven, tenzij vóór 1 december schriftelijk of per mail is opgezegd bij de ledenadministratie.

(De specificaties van de betaling ontvangt u in de bevestigingsmail na het verzenden.)

Betalingsgegevens:

IBAN nummer:
t.n.v.:

Ik ontvang graag nieuws van K.V.N. per e-mail: JaNee

Ik ben bekend en ga akkoord met de inschrijfvoorwaarden**

Het cursusgeld wordt niet geretourneerd. Wanneer u het lidmaatschap wenst te beëindigen dient u dit voor 1 december van het lopende verenigings/kalenderjaar schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministratie mee te delen. Zonder opzegging is de contributie over het volgend jaar verschuldigd

Error occured while retrieving the facebook feed

Maak kans op 20 kg Prins SportCare + Prins Sportboek!

Inschrijving Treibball en Snuffelen geopend.