Inschrijving StaBoLo-match 21 mei

Deze stamboomloze keuring is voor alle leden maar ook iedereen uit de regio of daarbuiten is van harte welkom!

Op deze dag zijn er naast de Clubmatch en de Stabolo-Match nog vele hond-gerelateerde activiteiten en kramen te bezoeken, dus ook als u niet meedoet is het de moeite waard om te komen kijken! Het belooft een gezellige dag te worden.

Aanvang keuringen 10.00 uur.

Inschrijven tot 8 mei 2017 via www.kvnieuwegein.nl
Locatie Galecop, Galecopperzoom 3, 3437 PJ Nieuwegein

Via onderstaand formulier kunt u zich direct inschrijven voor onze Stabolomatch op 21 mei 2017.

U kunt zich ook met een printbaar formulier inschrijven.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Inschrijfvoorwaarden Stabolomatch

A. De inzender verklaart, dat, voor zover hem bekend is, de door hem ingeschreven hond gedurende het laatst verlopen tijdvak van 12 weken niet heeft verkeerd in omstandigheden, waardoor gevaar voor besmetting, hondenziekte of enige andere ziekte van besmettelijk karakter, in het bijzonder te vrezen valt. Hij verklaart voorts, de hond niet te zullen inzenden indien de aangegeven omstandigheden zich voor de clubmatch nog mochten voordoen.
B. De inzender verklaart, dat hij door het inzenden van dit formulier zich onderwerpt aan de bepalingen van het regelement van de Raad van Beheer en zich verplicht het inschrijfgeld te voldoen.
C. Op deelname aan de StaBoLo-match zijn voorwaarden van Kynologenvereniging Nieuwegein van toepassing.
De eigenaar heeft een geldige WA-verzekering, de hond(en) dien(t)en volledig ingeënt te zijn en de minimum leeftijd voor
de handler (= degene die de hond voorbrengt in de ring) is 15 jaar. Op het terrein van Kynologenvereniging Nieuwegein dient de hond aangelijnd te zijn.
Door het inzenden van dit formulier ga je hiermee akkoord.
D. Niet toegelaten worden: aan de oren gecoupeerde honden die in Nederland geboren zijn na 30 april 1989 of in het buitenland geboren na 1996. Honden die aan de staart gecoupeerd zijn en die in Nederland zijn geboren na 31 augustus 2001, danwel in het buitenland geboren zijn nadat daar een wettelijk coupeerverbod van kracht is geworden tenzij dat hij ten aanzien van deze hond beschikt over een “medische verklaring geamputeerde staart of geboorte staartloze pup”.
E. Van de exposanten wordt verwacht dat zij tot 15:00 aanwezig zijn.

Error:(#15) Requires session when calling from a desktop app

Zomerfuncursus 2019