Jaaroverzicht 2016 ‘Houden van Honden in beeld’

De Raad van Beheer geeft ieder jaar een fraai geïllustreerd overzicht van hoogtepunten van de Nederlandse kynologie.
Daarin laat de Raad van Beheer ook zien waar de Raad van Beheer anno nu voor staat: gezonde en sociale honden!
Bij het lezen van de overzicht kan het niet anders dan dat je ziet dat de Raad van Beheer op tal van terreinen volop
in beweging is. Hier kun je het Raad van Beheer Jaaroverzicht 'Houden van honden in woord en beeld' downloaden in PDF.

Op dezelfde pagina vind je ook de editie van 2015, 2014 en 2013.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH ,Basiscursus Fokken en Houden van honden, (oud KK1)

Algemeen docent is Elly Weijenborg-Weggemans.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Betty den Haan-Peper
telefoon: 0344-880216
e-mail: kk@kcculemborg.nl.
Inschrijven via de site van K.C. Culemborg.

Even een herhaling, er zijn nog schoentjes beschikbaar voor de PietFotoShoot. Doe eens gek en gun je hond een schoentje met lekkers uit een of andere hoek. Er is 24 november van 11:00 tot 15:00 uur van alles te doen bij K.V.N. Voor de hondjes die er nog in geloven, op de foto met Piet, een leuke piekenrace, laat je verrassen. Daarnaast wordt er ook nog een leuke en spannende speurtocht uitgezet. Dat wil je toch niet missen!
Koop voor maar €2.50 een schoentje bij de bar en kom de 24ste gezellig langs, het beloofd een leuke middag te worden.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus