Lezing over voeding op maandag 3 februari 2014

lezingHoe kan het dat mijn…..
…hond altijd zit te krabben zonder dat er vlooien zijn?
…kat steeds naast de bak plast?
…hond zijn ontlasting opeet?
…hond graast als een koe?
…hond veel last heeft van huidschilfers?
…kat veel te dik is?
…hond niet lekker in zijn/haar vel zit?
…hond last heeft van te veel en/of dunne ontlasting?
…hond alles van straat eet?
…pup zo hard groeit en veel last heeft van pijn?!

Dit zijn enkele vragen die het Prins CareTeam regelmatig via de advieslijn krijgt van mensen die soms ten einde raad zijn. Problemen die vaak te wijten zijn aan een niet optimale voeding of voedings-methodiek of een verandering in de leefomgeving.

Om deze en andere vragen te beantwoorden organiseert Kynologenvereniging Nieuwegein op 3 februar 2014 een lezing over voeding. Deze avond zal er namens Prins Petfoods een voedingsdeskundige aanwezig zijn. Na de lezing kunt u uiteraard vragen stellen.
Let wel; de lezing is bedoeld om u meer kennis te geven bij het oplossen van problemen bij uw hond of kat en niet om het merk Prins te promoten.

Heeft uw hond of kat geen problemen maar lijkt het u leuk om meer over voeding en gedrag te weten te komen dan bent u uiteraard ook van harte welkom.

Op 3 februari staat vanaf 19.30 uur de koffie voor u klaar.
Bij de bar in Van Bemmel’s Honk zijn inschrijfformulieren aanwezig.
Na 20 december ’13 aanmelden voor deze lezing kan ook door het sturen van je gegevens per e-mail.

1 month 1 week ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.

1 month 1 week ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!

1 month 2 weeks ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.

Nazomerwandeling

De nieuwste editie van Raadar

Diploma uitreiking 2018-I

Zondag 26 augustus een U.F.O Dogfrisbee wedstrijd plaats bij KVNieuwegein