Lezing over voeding op maandag 3 februari 2014

lezingHoe kan het dat mijn…..
…hond altijd zit te krabben zonder dat er vlooien zijn?
…kat steeds naast de bak plast?
…hond zijn ontlasting opeet?
…hond graast als een koe?
…hond veel last heeft van huidschilfers?
…kat veel te dik is?
…hond niet lekker in zijn/haar vel zit?
…hond last heeft van te veel en/of dunne ontlasting?
…hond alles van straat eet?
…pup zo hard groeit en veel last heeft van pijn?!

Dit zijn enkele vragen die het Prins CareTeam regelmatig via de advieslijn krijgt van mensen die soms ten einde raad zijn. Problemen die vaak te wijten zijn aan een niet optimale voeding of voedings-methodiek of een verandering in de leefomgeving.

Om deze en andere vragen te beantwoorden organiseert Kynologenvereniging Nieuwegein op 3 februar 2014 een lezing over voeding. Deze avond zal er namens Prins Petfoods een voedingsdeskundige aanwezig zijn. Na de lezing kunt u uiteraard vragen stellen.
Let wel; de lezing is bedoeld om u meer kennis te geven bij het oplossen van problemen bij uw hond of kat en niet om het merk Prins te promoten.

Heeft uw hond of kat geen problemen maar lijkt het u leuk om meer over voeding en gedrag te weten te komen dan bent u uiteraard ook van harte welkom.

Op 3 februari staat vanaf 19.30 uur de koffie voor u klaar.
Bij de bar in Van Bemmel’s Honk zijn inschrijfformulieren aanwezig.
Na 20 december ’13 aanmelden voor deze lezing kan ook door het sturen van je gegevens per e-mail.

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball