Liesbeth Vergeer

Naam van mijn hond:

Hamza

Over mij;

Hallo mijn naam is Liesbeth Vergeer en ik ben al jaren vrijwilliger bij de KVN.

Over mijn hond;

Samen met mijn man Peter hebben we 1 hond, een Markiesje genaamd Hamza.
Ons eerste hondje Sjorrie hebben we helaas in oktober afscheid van moeten nemen.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Eerst heb ik jaren bardiensten gedraaid en tegenwoordig maak ik me nuttig met het schoonmaken van het gebouw, de plantenbakken onderhouden, de verenigingenboekjes versturen en sinds kort zit ik ook in het event team.

19 hours 1 minute ago

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball