Marinka de Goeij

Marinka de Goeij

Naam van mijn hond:

Over mij;

Sinds kort woon ik in Nieuwleusen, samen met mijn vriend Wytze en ons hondje, dit in verband met mijn werk in Zwolle als dierenarts. Hiervoor moet ik soms op de raarste tijden naar de praktijk en dan is het fijn om vlakbij te wonen. Hierdoor ben ik helaas minder vaak fysiek aanwezig op de vereniging, maar ik probeer toch zoveel mogelijk overal bij te zijn en gezien mijn moeder nog in Utrecht woont kom ik ook regelmatig in de buurt. Als ik niet aan het werk ben of bezig voor KVN ga ik graag met Wytze naar de bioscoop of uit eten.

Over mijn hond;

Sinds kort hebben we dan een nieuwe hond in huis Vita, af en toe ook genaamd: terrorpuppy. Ze is heerlijk ondeugend en we genieten met volle teugen van haar. Op dit moment trainen we nog niet maar ik hoop binnenkort te starten met de winterpuppy en wie weet aansluitend GH. Als ze oud genoeg is gaan we kijken of zij behendigheid net zo leuk vind als haar voorganger.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

voorzitter, redactie, stuurgroep trainerszaken en verder overal waar handjes nodig zijn probeer ik bij te springen

En wederom met excuses voor de vertraging hierbij ook de laatste tussenstand na de Handlers keuze

Met excuses voor de vertraging hierbij de uitslag van de Handlers keuze

Na het grote succes van de zomerfuncursus in 2017 is er besloten om dit weer te herhalen. De zomerfuncursus bestaat uit 6 onderdelen, wat je precies op welke datum gaat doen is nog een verrassing. Wat we wel al weten zijn de zaterdagen waarop de cursus gegeven zal worden. Het gaat om de volgende dagen 30 juni, 7 juli, 21 Juli, 4 Augustus, 11 Augustus. [ 130 more words ]

Zomerfuncursus 2018

Catalogus voor de behendigheidswedstrijd voor debutanten op 27 mei

Hilarische Spelletjesdag 2018

Workshop massage bij honden

Vrijwilligers gezocht voor de Debutantenwedstrijd

Debutantenwedstrijd behendigheid

Raadar nr. 6 – maart 2018

Uitnodiging (opfris)training algemene voedingsleer en vers vlees, meld u nu aan!