Marinka de Goeij

Marinka de Goeij

Naam van mijn hond:

Over mij;

Sinds kort woon ik in Nieuwleusen, samen met mijn vriend Wytze en ons hondje, dit in verband met mijn werk in Zwolle als dierenarts. Hiervoor moet ik soms op de raarste tijden naar de praktijk en dan is het fijn om vlakbij te wonen. Hierdoor ben ik helaas minder vaak fysiek aanwezig op de vereniging, maar ik probeer toch zoveel mogelijk overal bij te zijn en gezien mijn moeder nog in Utrecht woont kom ik ook regelmatig in de buurt. Als ik niet aan het werk ben of bezig voor KVN ga ik graag met Wytze naar de bioscoop of uit eten.

Over mijn hond;

Sinds kort hebben we dan een nieuwe hond in huis Vita, af en toe ook genaamd: terrorpuppy. Ze is heerlijk ondeugend en we genieten met volle teugen van haar. Op dit moment trainen we nog niet maar ik hoop binnenkort te starten met de winterpuppy en wie weet aansluitend GH. Als ze oud genoeg is gaan we kijken of zij behendigheid net zo leuk vind als haar voorganger.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

voorzitter, redactie, stuurgroep trainerszaken en verder overal waar handjes nodig zijn probeer ik bij te springen

2 weeks 2 days ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.

2 weeks 4 days ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!

3 weeks 5 days ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.

Diploma uitreiking 2018-I

Zondag 26 augustus een U.F.O Dogfrisbee wedstrijd plaats bij KVNieuwegein

Diploma uitreiking seizoen 2018-I

Workshop massage bij honden