Marinka de Goeij

Marinka de Goeij

Naam van mijn hond:

Over mij;

Sinds kort woon ik in Nieuwleusen, samen met mijn vriend Wytze en ons hondje, dit in verband met mijn werk in Zwolle als dierenarts. Hiervoor moet ik soms op de raarste tijden naar de praktijk en dan is het fijn om vlakbij te wonen. Hierdoor ben ik helaas minder vaak fysiek aanwezig op de vereniging, maar ik probeer toch zoveel mogelijk overal bij te zijn en gezien mijn moeder nog in Utrecht woont kom ik ook regelmatig in de buurt. Als ik niet aan het werk ben of bezig voor KVN ga ik graag met Wytze naar de bioscoop of uit eten.

Over mijn hond;

Sinds kort hebben we dan een nieuwe hond in huis Vita, af en toe ook genaamd: terrorpuppy. Ze is heerlijk ondeugend en we genieten met volle teugen van haar. Op dit moment trainen we nog niet maar ik hoop binnenkort te starten met de winterpuppy en wie weet aansluitend GH. Als ze oud genoeg is gaan we kijken of zij behendigheid net zo leuk vind als haar voorganger.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

voorzitter, redactie, stuurgroep trainerszaken en verder overal waar handjes nodig zijn probeer ik bij te springen

Linda van der Kieft added a new photo to Kynologen Vereniging Nieuwegein's timeline.

1 week 1 day ago

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Nieuwe cursussen bij KVN