Marinka de Goeij

Marinka de Goeij

Naam van mijn hond:

Over mij;

Sinds kort woon ik in Nieuwleusen, samen met mijn vriend Wytze en ons hondje, dit in verband met mijn werk in Zwolle als dierenarts. Hiervoor moet ik soms op de raarste tijden naar de praktijk en dan is het fijn om vlakbij te wonen. Hierdoor ben ik helaas minder vaak fysiek aanwezig op de vereniging, maar ik probeer toch zoveel mogelijk overal bij te zijn en gezien mijn moeder nog in Utrecht woont kom ik ook regelmatig in de buurt. Als ik niet aan het werk ben of bezig voor KVN ga ik graag met Wytze naar de bioscoop of uit eten.

Over mijn hond;

Sinds kort hebben we dan een nieuwe hond in huis Vita, af en toe ook genaamd: terrorpuppy. Ze is heerlijk ondeugend en we genieten met volle teugen van haar. Op dit moment trainen we nog niet maar ik hoop binnenkort te starten met de winterpuppy en wie weet aansluitend GH. Als ze oud genoeg is gaan we kijken of zij behendigheid net zo leuk vind als haar voorganger.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

voorzitter, redactie, stuurgroep trainerszaken en verder overal waar handjes nodig zijn probeer ik bij te springen

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH ,Basiscursus Fokken en Houden van honden, (oud KK1)

Algemeen docent is Elly Weijenborg-Weggemans.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Betty den Haan-Peper
telefoon: 0344-880216
e-mail: kk@kcculemborg.nl.
Inschrijven via de site van K.C. Culemborg.

Even een herhaling, er zijn nog schoentjes beschikbaar voor de PietFotoShoot. Doe eens gek en gun je hond een schoentje met lekkers uit een of andere hoek. Er is 24 november van 11:00 tot 15:00 uur van alles te doen bij K.V.N. Voor de hondjes die er nog in geloven, op de foto met Piet, een leuke piekenrace, laat je verrassen. Daarnaast wordt er ook nog een leuke en spannende speurtocht uitgezet. Dat wil je toch niet missen!
Koop voor maar €2.50 een schoentje bij de bar en kom de 24ste gezellig langs, het beloofd een leuke middag te worden.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus