Meer nieuws van de Raad van Beheer over het belang van een Stamboomhond

raadvan-beheerDe Raad van Beheer heeft de afgelopen jaren samen met aangesloten verenigingen en fokkers een scala aan maatregelen genomen om de gezondheid en het welzijn van honden (met een stamboom) te verbeteren. Conform het Fairfok-plan startten wij vorig jaar de meerjarige campagne: ‘Waarom een stamboomhond?’. De campagne belicht de voordelen van een stamboomhond en ondersteunt de verantwoorde fokker van stamboomhonden in Nederland. In deze special een update.

Raadar Special Campange

Aanstaande vrijdagavond 14 december zal om 20:00 uur de diploma en prijsuitreiking plaatsvinden van seizoen 2018-II. Iedereen die aan één van de cursussen heeft deelgenomen is van harte welkom om zijn diploma in ontvangst te nemen.

Na het officiële gedeelte is er alle ruimte om terug te kijken naar de gebeurtenissen tijdens de lessen.

Tot vrijdag!

Op zaterdag zal de inschrijving open gaan voor het seizoen 2019-I.
We gaan op dat moment gebruikmaken van iets gewijzigde inschrijfformulieren en onze nieuwe software
voor de ledenadministratie. Voor het schakelen tussen de oude en nieuwe manier is iets meer tijd nodig, daarom niet vrijdagavond maar pas in loop van de zaterdag.

Zodra de inschrijving is geopend zal hier een berichtje van verschijnen op de Website en op Facebook

Altijd al een keer samen met je hond een biertje willen drinken?

Brewdog lanceert hondenbier | SubWoofer IPA

Diploma uitreiking seizoen 2018-II

Snuffelworkshop Flyball

Deze winter extra Hooperslessen