Najaarswandeling Kozakkenbos met fotowedstrijd

Op zondag 13 november 2016 is er een najaarswandeling gecombineerd met een fotowedstrijd.

Aanvang 09:30, kosten €2,50 p.p.

We beginnen (vanaf 09:00 uur) met een kopje koffie of thee en een koekje op de parkeerplaats.
De wandeling die we gaan maken is +/- 5 kilometer, door het bos bij de kozakkenput in Zeist.
Tijdens de wandeling is het de bedoeling dat u mooie herfstfoto's maakt met uw hond erop; wees creatief!

Denk aan de weersomstandigheden voor jezelf maar natuurlijk ook voor je hond!
Honden mogen het grootste gedeelte loslopen maar we beginnen aangelijnd!

Inschrijven voor de wandeling kan tot maandag 7 november.
Bij betaling aan de bar krijg je een bewijsje en hier staat ook een routebeschrijving op!

kozakkenput

19 hours 35 seconds ago

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball