Najaarswandeling Kozakkenbos met fotowedstrijd

Op zondag 13 november 2016 is er een najaarswandeling gecombineerd met een fotowedstrijd.

Aanvang 09:30, kosten €2,50 p.p.

We beginnen (vanaf 09:00 uur) met een kopje koffie of thee en een koekje op de parkeerplaats.
De wandeling die we gaan maken is +/- 5 kilometer, door het bos bij de kozakkenput in Zeist.
Tijdens de wandeling is het de bedoeling dat u mooie herfstfoto's maakt met uw hond erop; wees creatief!

Denk aan de weersomstandigheden voor jezelf maar natuurlijk ook voor je hond!
Honden mogen het grootste gedeelte loslopen maar we beginnen aangelijnd!

Inschrijven voor de wandeling kan tot maandag 7 november.
Bij betaling aan de bar krijg je een bewijsje en hier staat ook een routebeschrijving op!

kozakkenput

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH ,Basiscursus Fokken en Houden van honden, (oud KK1)

Algemeen docent is Elly Weijenborg-Weggemans.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Betty den Haan-Peper
telefoon: 0344-880216
e-mail: kk@kcculemborg.nl.
Inschrijven via de site van K.C. Culemborg.

Even een herhaling, er zijn nog schoentjes beschikbaar voor de PietFotoShoot. Doe eens gek en gun je hond een schoentje met lekkers uit een of andere hoek. Er is 24 november van 11:00 tot 15:00 uur van alles te doen bij K.V.N. Voor de hondjes die er nog in geloven, op de foto met Piet, een leuke piekenrace, laat je verrassen. Daarnaast wordt er ook nog een leuke en spannende speurtocht uitgezet. Dat wil je toch niet missen!
Koop voor maar €2.50 een schoentje bij de bar en kom de 24ste gezellig langs, het beloofd een leuke middag te worden.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus