Nieuw jasje

iris

Er zijn vele manieren van communicatie binnen onze vereniging één daarvan is onze website. In dit ‘internet boek’ op het wereldwijde web is veel informatie over onze vereniging te vinden.

Sinds oktober 2013 is er in fases gewerkt om dit boek in een nieuw jasje te steken. Door het maken van vele kleine stapjes is het resultaat dan nu gepubliceerd.

Wil jij ook een bijdrage leveren hieraan? Dan is dat welkom in de vorm van inzendingen van leuke, luie, grappige, sportieve, actieve, slaperige enz. enz. foto’s van jouw hond. Deze foto’s kunnen per email gezonden worden naar webmaster@kvnieuwegein.nl

Linda van der Kieft added a new photo to Kynologen Vereniging Nieuwegein's timeline.

1 week 1 day ago

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Nieuwe cursussen bij KVN