Nieuw jasje

iris

Er zijn vele manieren van communicatie binnen onze vereniging één daarvan is onze website. In dit ‘internet boek’ op het wereldwijde web is veel informatie over onze vereniging te vinden.

Sinds oktober 2013 is er in fases gewerkt om dit boek in een nieuw jasje te steken. Door het maken van vele kleine stapjes is het resultaat dan nu gepubliceerd.

Wil jij ook een bijdrage leveren hieraan? Dan is dat welkom in de vorm van inzendingen van leuke, luie, grappige, sportieve, actieve, slaperige enz. enz. foto’s van jouw hond. Deze foto’s kunnen per email gezonden worden naar webmaster@kvnieuwegein.nl

Error occured while retrieving the facebook feed

Benefietdag K.V.N. op 26 mei 2019 van 11:00 – 16:00

Aankondiging Dag van de Hond

Prins Petfoods in Veenendaal neemt de Martin Gaus Academie over.

Kortingsbon van Haspels

Nieuws van onze sponsor DogWalkTrail