Nieuwjaarsborrel en wandeling

Wat gaat de tijd toch hard. Alweer een nieuw jaar. Dit moet natuurlijk beklonken worden met een borrel
en die gaat gehouden worden op 13 januari.

Vooraf aan de borrel  willen we een wandeling gaan maken natuurlijk samen met de honden. Deze
keer hebben we gekozen voor de Hoornboegsehei in Hilversum. Het is een route van 6 km. We starten
bij restaurant Fly-Inn aan de Noodweg 43 in Hilversum. We verzamelen hier om 13:00 uur. We
drinken dan eerst koffie of thee. Waar de evenementen commissie voor zal zorgen. Om na de
wandeling warm te worden kunnen we eventueel wat drinken bij restaurant Fly-Inn. Ze hebben daar
een speciale menukaart voor honden. Dit is natuurlijk voor eigen rekening. Daarna kunnen de honden
naar huis gebracht worden en kunnen we onszelf een beetje fatsoeneren, als daar behoefte aan is.
Want om 18:00 uur is iedereen welkom bij de KVN, waar erwtensoep en roggebrood en spek of
broodjes met beleg klaarstaat. Als iedereen het buikje vol en rond heeft kunnen er onder genot
van een drankje en een versnapering nieuwjaarswensen worden  uitgewisseld.
De borrel wordt ons aangeboden door het bestuur.

Voor de deelname aan de wandeling en het eten van erwtensoep vragen we een bijdrage van 5 euro.
Alleen de wandelen 2 euro en alleen eten 3 euro.

Vooraf opgeven  via de mail trudi.degoeij@gmail.com.
Iedereen is welkom en we hopen jullie dan ook de 13 januari te zien.

2 months 1 week ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.

Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond

2 months 1 week ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!

2 months 2 weeks ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.

Workshop Agility door Lise-Irene Hansen

Raadar Special – World Dog Show 2018