Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

SponsorKliks Introduceert SPONSORKLIKS SHOPPING!

Sinds, 18 december 2018, heeft Sponsorkliks een eigen webwinkel, genaamd: SponsorKliks Shopping.

Mooi voor je portemonnee, en goed voor K.V.N.

SponsorKliks is van mening dat het assortiment nog beter kan worden afgestemd op onze klanten.
Wij hebben getracht zoveel mogelijk producten te selecteren die aansluiten bij de behoefte van onze klanten.

Daarnaast hebben we ons assortiment samengesteld op basis van de volgende criteria:

• altijd minimaal 20% commissie voor de vereniging
  • GRATIS verzending
  • assortiment dat meer toegespitst is op onze klanten
  • op snelst mogelijke levertijd
  • op kwaliteit (minimaal 4 sterren van de 5)
  • betrouwbare leveranciers (geverifieerd)
  • prijs/kwaliteitsverhouding (dus niet alleen de goedkoopste!)

Vooralsnog worden alle producten GRATIS direct vanaf de leverancier/fabrikant naar de klant opgestuurd.

Ook zullen wij in de (nabije) toekomst eigen producten gaan leveren met het SponsorKlikslogo erop. Deze worden door SponsorKliks zelf verzonden.
Te denken valt bijvoorbeeld aan pennen, bierviltjes, koffiebekers, maar ook bijvoorbeeld een broodplank voor thuis, of mousepad voor op kantoor, etc.
Wij hopen met onze webwinkel een mooie aanvulling op ons sponsorconcept te leveren en zien u graag terug in onze webwinkel!

Bekijk hier onze nieuwe webwinkel:

Net een superleuke les gehad van Esther Christenhuis, nu binnen een bakkie doen. Wat is iedereen heerlijk aan het trainen!

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a post.

Prins Petfoods

Prins Petfoods in Veenendaal neemt de Martin Gaus Academie over.

Workshop Lunacreations

Kortingsbon van Haspels