Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

SponsorKliks Introduceert SPONSORKLIKS SHOPPING!

Sinds, 18 december 2018, heeft Sponsorkliks een eigen webwinkel, genaamd: SponsorKliks Shopping.

Mooi voor je portemonnee, en goed voor K.V.N.

SponsorKliks is van mening dat het assortiment nog beter kan worden afgestemd op onze klanten.
Wij hebben getracht zoveel mogelijk producten te selecteren die aansluiten bij de behoefte van onze klanten.

Daarnaast hebben we ons assortiment samengesteld op basis van de volgende criteria:

• altijd minimaal 20% commissie voor de vereniging
  • GRATIS verzending
  • assortiment dat meer toegespitst is op onze klanten
  • op snelst mogelijke levertijd
  • op kwaliteit (minimaal 4 sterren van de 5)
  • betrouwbare leveranciers (geverifieerd)
  • prijs/kwaliteitsverhouding (dus niet alleen de goedkoopste!)

Vooralsnog worden alle producten GRATIS direct vanaf de leverancier/fabrikant naar de klant opgestuurd.

Ook zullen wij in de (nabije) toekomst eigen producten gaan leveren met het SponsorKlikslogo erop. Deze worden door SponsorKliks zelf verzonden.
Te denken valt bijvoorbeeld aan pennen, bierviltjes, koffiebekers, maar ook bijvoorbeeld een broodplank voor thuis, of mousepad voor op kantoor, etc.
Wij hopen met onze webwinkel een mooie aanvulling op ons sponsorconcept te leveren en zien u graag terug in onze webwinkel!

Bekijk hier onze nieuwe webwinkel:

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball