Op stap met je hond, De Leyen, Bilthoven

Fraaie afwisselende wandeling, 6 of 8 km.
‘Dennenappels, meesjes, vlinders, heerlijke dennengeur, vogelgeluiden, mooi uitzicht, vijvers, eekhoorntjes, veel gekleurde paaltjes en bordjes, reeën, beukenlanen en het geluid van een stuivende hond’.
Omdat er reeën in de Leyen zitten, moet u tijdens deze wandeling de hond deels aangelijnd houden. Er zijn ook stukken waar dit niet hoeft. Houd u hond in ieder geval onder appèl.

Startpunt: De wandeling begint bij parkeerplaats van de recreatieplaats de Leyen in Bilthoven.

Download route als pdf

(K.V.N. clubblad 3-2013)

En wederom met excuses voor de vertraging hierbij ook de laatste tussenstand na de Handlers keuze

Met excuses voor de vertraging hierbij de uitslag van de Handlers keuze

Na het grote succes van de zomerfuncursus in 2017 is er besloten om dit weer te herhalen. De zomerfuncursus bestaat uit 6 onderdelen, wat je precies op welke datum gaat doen is nog een verrassing. Wat we wel al weten zijn de zaterdagen waarop de cursus gegeven zal worden. Het gaat om de volgende dagen 30 juni, 7 juli, 21 Juli, 4 Augustus, 11 Augustus. [ 130 more words ]

Zomerfuncursus 2018

Catalogus voor de behendigheidswedstrijd voor debutanten op 27 mei

Hilarische Spelletjesdag 2018

Workshop massage bij honden

Vrijwilligers gezocht voor de Debutantenwedstrijd

Debutantenwedstrijd behendigheid

Raadar nr. 6 – maart 2018

Uitnodiging (opfris)training algemene voedingsleer en vers vlees, meld u nu aan!