Op stap met je hond, Hoornboegse heide

± 7km. Honden los mits onder appel. Groot losloopgebied met veel honden, maar ook met hardlopers, af en toe fietsers
en kans op koeien en paarden. Wie onverhoopt van de route raakt, kan de rode paaltjes proberen te volgen tot nr 40. Horeca naast het startpunt en even verderop in het dorp.

De wandeling start vanaf de parkeerplaats aan het begin van de Noodweg te Hollandsche Rading.

Download route als pdf

(K.V.N. clubblad 2-2014)

Linda van der Kieft added a new photo to Kynologen Vereniging Nieuwegein's timeline.

1 week 1 day ago

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Nieuwe cursussen bij KVN