Op stap met je hond, kleurrijke wandeling Leersumse veld

Kleurrijke wandeling over de Utrechtse Heuvelrug
en het Leersumse veld, ± 2 uur.

De wandeling start en eindigt op de ruime parkeerplaats naast restaurant d‘Arthuizen te Leersum of vanaf bushalte de Donderberg. Honden mogen tijdens deze mooie wandeling deels los.

Download route als pdf

(K.V.N. clubblad 3-2014)

Linda van der Kieft added a new photo to Kynologen Vereniging Nieuwegein's timeline.

1 week 1 day ago

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Nieuwe cursussen bij KVN