Op stap met je hond – Panbos, De Bilt/Bosch en Duin

5 of 8 km, stuifzand en naaldbos.
Vlakbij Utrecht en de A28 ligt een stuifzandgebied dat begroeid is met grove dennen. Een deel hiervan, het Panbos, is toegankelijk voor de loslopende hond. Het gebied bestaat uit heuveltjes, stuifduintjes en zandvlakten.

Download route als pdf

(K.V.N. clubblad 2-2013)

Even een herhaling, er zijn nog schoentjes beschikbaar voor de PietFotoShoot. Doe eens gek en gun je hond een schoentje met lekkers uit een of andere hoek. Er is 24 november van 11:00 tot 15:00 uur van alles te doen bij K.V.N. Voor de hondjes die er nog in geloven, op de foto met Piet, een leuke piekenrace, laat je verrassen. Daarnaast wordt er ook nog een leuke en spannende speurtocht uitgezet. Dat wil je toch niet missen!
Koop voor maar €2.50 een schoentje bij de bar en kom de 24ste gezellig langs, het beloofd een leuke middag te worden.

Op 24 november wordt er een Piet fotoshoot georganiseerd bij KVN.

Van 11:00 tot 15:00 uur is er een fotograaf aanwezig, dus als je op de foto wilt met je hond en Piet kan
dat. Als je even moet wachten op de fotograaf is er een speurtocht en vanaf 13:00 uur een piekenrace
op de SBB baan.

De kosten voor de deelname aan de speurtocht op de piekenrace is 1 euro per keer.

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus