Op stap met je hond, sprengen in het Zeisterbos

6 km. Het Zeisterbos hoort oorspronkelijk bij de buitenplaats Beek en Royen. Dat is nog zichtbaar in de structuur van de paden. De buitenplaats Beek en Royen werd in de 18e eeuw aangelegd en kreeg drie zichtassen, waarvan een in de vorm van een bossloot; een gegraven waterpartij.

Startpunt: parkeerplaats van Slot Zeist, Zinzendorflaan Zeist.

Download route als pdf

(K.V.N. clubblad 1-2014)

Linda van der Kieft added a new photo to Kynologen Vereniging Nieuwegein's timeline.

1 week 1 day ago

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Nieuwe cursussen bij KVN