Op stap met je hond, Tull en t‘Waal

Afwisselende wandeling rond Tull en ’t Waal, Hollandse Waterlinie, 6,8 km
De wandeling brengt u door fruitboomgaarden, ondergelopen bos, uitgestrekte weilanden, groene dijken, de Hollandse waterlinie, bos en de Lekdijk. De hond mag tijdens de wandeling vrijwel overal los.

Download route als pdf
Download gps

(K.V.N.-clubblad 3-2015)

“Vandaag wandeling gelopen uit het laatste clubblad super!!! Beschrijving helemaal helder zodat zelfs ik alleen met alle 3 men schatten kon lopen.” Angela Boer – 4 oktober 2015

Nog een paar dagen en dan is het zo ver, de behendigheidswedstrijd voor debutanten. De catalogus is gereed en hier te bekijken.
Vanaf 08:00 ben je van harte welkom op het terrein van KVN.
De dag wordt geopend om 08:45 en om 09:00 beginnen de wedstrijden. De prijsuitreiking is om 16:00 uur. Heb je jezelf niet ingeschreven maar heb je nog wel tijd. Kom dan zeker even kijken De wip, band en dubbelsprong worden niet opgesteld in een parcours voor de debutantenklasse. Wedstrijdlocatie: Kynologenvereniging Nieuwegein Galecopperzoom 3 3437 PJ Nieuwegein Keurmeester: Dhr. J.A. Heijboer

3 weeks 12 hours ago

Vrijwilligers gezocht voor de Debutantenwedstrijd!

De datum van de debutantenwedstrijd 2018 nadert rap! Naast dat wij alle combinaties verwelkomen, verwelkomen wij natuurlijk ook alle vrijwilligers voor die dag. Echter kunnen we altijd nog helpende handen gebruiken! Draag je de behendigheidssport maar ook de KV Nieuwegein een warm hart toe? Meld je dan aan om (een gedeelte van) de dag te komen helpen. Het is geen probleem als je zelf ook ingeschreven hebt om mee te doen aan de wedstrijd, daar houden we met het rooster uiteraard rekening mee.

Aanmelden kan door één van de behendigheidstrainers aan te spreken, berichtje hieronder te plaatsen of te mailen naar debutantenwedstrijd@kvnieuwegein.nl

Tot snel 😀

Catalogus voor de behendigheidswedstrijd voor debutanten op 27 mei

Hilarische Spelletjesdag 2018

Workshop massage bij honden

Vrijwilligers gezocht voor de Debutantenwedstrijd

Debutantenwedstrijd behendigheid

Raadar nr. 6 – maart 2018

Kennismaken met Flyball bij K.V.N.?

Uitnodiging (opfris)training algemene voedingsleer en vers vlees, meld u nu aan!