Peter Vergeer

Naam van mijn hond:

Sjorrie Jack Russel en Hamza Markiesje

Over mij;

Ik ben Peter Vergeer ben al 34 jaar getrouwd met Liesbeth, iets wat we zelf heel knap vinden. Werk bij een onderhoudsbedrijf als uitvoerder. Naast mijn hondenhobby is Feyenoord (we houden van die club) een passie van me.

Over mijn hond;

Sjorrie heeft ervoor gezorgd dat we bij de KVN beland zijn. Sjorrie is bijna 15 jaar en is een heel sportief hondje geweest, we hebben samen veel wedstrijden behendigheid gelopen en ik mag wel zeggen niet onverdienstelijk. Naast behendigheid waren de tennisbal en zwemmen en graven de grote hobby’s van Sjorrie.

Hamza is een Markiesje en is feitelijk mijn hond, de volgende mag Liesbeth weer kiezen. Hamza is totaal anders dan Sjorrie eerder afgeleid dus daardoor minder geschikt voor behendigheid daarnaast is het een echte kroelhond, altijd zoekt hij je op op te kroelen voor heel veel mensen een charmeur, voor honden weer minder want die snauwt hij geregeld af. We moeten nog wel eens een straatje om. Ik houdt heel veel van ze!

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Op dit moment heb ik zitting in het bestuur, mijn portefeuille is lokatiebeheer, daarnaast zit ik in de trainersstuurgoep en geef les in behendigheid alles bij elkaar wel zo’n 6 jaar denk ik.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH ,Basiscursus Fokken en Houden van honden, (oud KK1)

Algemeen docent is Elly Weijenborg-Weggemans.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Betty den Haan-Peper
telefoon: 0344-880216
e-mail: kk@kcculemborg.nl.
Inschrijven via de site van K.C. Culemborg.

Even een herhaling, er zijn nog schoentjes beschikbaar voor de PietFotoShoot. Doe eens gek en gun je hond een schoentje met lekkers uit een of andere hoek. Er is 24 november van 11:00 tot 15:00 uur van alles te doen bij K.V.N. Voor de hondjes die er nog in geloven, op de foto met Piet, een leuke piekenrace, laat je verrassen. Daarnaast wordt er ook nog een leuke en spannende speurtocht uitgezet. Dat wil je toch niet missen!
Koop voor maar €2.50 een schoentje bij de bar en kom de 24ste gezellig langs, het beloofd een leuke middag te worden.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus