Peter Vergeer

Naam van mijn hond:

Sjorrie Jack Russel en Hamza Markiesje

Over mij;

Ik ben Peter Vergeer ben al 34 jaar getrouwd met Liesbeth, iets wat we zelf heel knap vinden. Werk bij een onderhoudsbedrijf als uitvoerder. Naast mijn hondenhobby is Feyenoord (we houden van die club) een passie van me.

Over mijn hond;

Sjorrie heeft ervoor gezorgd dat we bij de KVN beland zijn. Sjorrie is bijna 15 jaar en is een heel sportief hondje geweest, we hebben samen veel wedstrijden behendigheid gelopen en ik mag wel zeggen niet onverdienstelijk. Naast behendigheid waren de tennisbal en zwemmen en graven de grote hobby’s van Sjorrie.

Hamza is een Markiesje en is feitelijk mijn hond, de volgende mag Liesbeth weer kiezen. Hamza is totaal anders dan Sjorrie eerder afgeleid dus daardoor minder geschikt voor behendigheid daarnaast is het een echte kroelhond, altijd zoekt hij je op op te kroelen voor heel veel mensen een charmeur, voor honden weer minder want die snauwt hij geregeld af. We moeten nog wel eens een straatje om. Ik houdt heel veel van ze!

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Op dit moment heb ik zitting in het bestuur, mijn portefeuille is lokatiebeheer, daarnaast zit ik in de trainersstuurgoep en geef les in behendigheid alles bij elkaar wel zo’n 6 jaar denk ik.

Photos from Kynologen Vereniging Nieuwegein's post

Workshop Lunacreations
Voor alle leden die graag creatief bezig zijn wordt er op zaterdag 13 april tussen 14:00 en 16:30 een Workshop Lunacreations georganiseerd.

Tijdens de workshop ga je een foto van je favoriet overbrengen op hout. De prijs van de workshop is €35,- en hiervoor krijg je 2 foto's op hout. De afmeting van het plankje is 20 bij 30 cm.
Er moeten vooraf 2 foto's aangeleverd worden, na inschrijving krijg je via de mail te horen hoe dit moet.

Opgeven voor de workshop kan tot 28 maart bij trudi.degoeij@gmail.com

Kosteloos annuleren is niet mogelijk!

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a post.

Wow...I thought the end was so clever! 😲❤️
-Liam
(Credit: Aryasb Feiz)