Peter Vergeer

Naam van mijn hond:

Sjorrie Jack Russel en Hamza Markiesje

Over mij;

Ik ben Peter Vergeer ben al 34 jaar getrouwd met Liesbeth, iets wat we zelf heel knap vinden. Werk bij een onderhoudsbedrijf als uitvoerder. Naast mijn hondenhobby is Feyenoord (we houden van die club) een passie van me.

Over mijn hond;

Sjorrie heeft ervoor gezorgd dat we bij de KVN beland zijn. Sjorrie is bijna 15 jaar en is een heel sportief hondje geweest, we hebben samen veel wedstrijden behendigheid gelopen en ik mag wel zeggen niet onverdienstelijk. Naast behendigheid waren de tennisbal en zwemmen en graven de grote hobby’s van Sjorrie.

Hamza is een Markiesje en is feitelijk mijn hond, de volgende mag Liesbeth weer kiezen. Hamza is totaal anders dan Sjorrie eerder afgeleid dus daardoor minder geschikt voor behendigheid daarnaast is het een echte kroelhond, altijd zoekt hij je op op te kroelen voor heel veel mensen een charmeur, voor honden weer minder want die snauwt hij geregeld af. We moeten nog wel eens een straatje om. Ik houdt heel veel van ze!

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Op dit moment heb ik zitting in het bestuur, mijn portefeuille is lokatiebeheer, daarnaast zit ik in de trainersstuurgoep en geef les in behendigheid alles bij elkaar wel zo’n 6 jaar denk ik.

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball