Prijsuitreiking en uitlagen seizoen 2017-1

Onder grote belangstelling zijn op vrijdag 23 juni alle prijzen en diploma's weer uitgereikt.

Heb je deze avond gemist, bekijk dan hier de uitslag.

Veel blije gezichten van de prijswinnaars en allemaal voornemens om het in volgende seizoen
weer net een beetje beter te doen.

Allemaal een fijne vakantie en tot ziens bij de start van het nieuwe seizoen.

Linda van der Kieft added a new photo to Kynologen Vereniging Nieuwegein's timeline.

1 week 1 day ago

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Nieuwe cursussen bij KVN