Raad van Beheer

K.V.N. is lid van de Raad van Beheer op kynologisch gebied.

De Raad van Beheer is volop in beweging. Bij deze nieuwe weg hoort een nieuwe identiteit en een nieuw beeldmerk. Een nieuw gezicht dat het nieuwe geluid kracht bijzet. We werken met passie aan de passie van anderen.
Het nieuwe logo laat zien waar we voor staan: houden van honden!

Tijdens de nieuwjaarsreceptie 2015 was de premiëre van het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl en van de video die deze nieuwe weg weergeeft: ‘Raad van Beheer volop in beweging!’.

Het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl kunt u al zien op de aangepaste website www.houdenvanhonden.nl en op Facebook en Twitter van de Raad van Beheer. Tijdens de nieuwjaarsreceptie zaterdag en op de Hond van het Jaar Show zondag was de nieuwe huisstijl op de bedrijfswagen, de nieuwe stand en nieuwe folders en rolbanners al te zien.

Error:(#15) Requires session when calling from a desktop app

Zomerfuncursus 2019