Raad van Beheer

K.V.N. is lid van de Raad van Beheer op kynologisch gebied.

De Raad van Beheer is volop in beweging. Bij deze nieuwe weg hoort een nieuwe identiteit en een nieuw beeldmerk. Een nieuw gezicht dat het nieuwe geluid kracht bijzet. We werken met passie aan de passie van anderen.
Het nieuwe logo laat zien waar we voor staan: houden van honden!

Tijdens de nieuwjaarsreceptie 2015 was de premiëre van het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl en van de video die deze nieuwe weg weergeeft: ‘Raad van Beheer volop in beweging!’.

Het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl kunt u al zien op de aangepaste website www.houdenvanhonden.nl en op Facebook en Twitter van de Raad van Beheer. Tijdens de nieuwjaarsreceptie zaterdag en op de Hond van het Jaar Show zondag was de nieuwe huisstijl op de bedrijfswagen, de nieuwe stand en nieuwe folders en rolbanners al te zien.

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball