Raadar jaargang 5 Nr. 10 augustus

Raadar jaargang 5 Nr. 10 augustus

In dit nummer onder meer..

• Genieten: Raad van Beheer Youth zomerkamp 2017.
  • Inschrijving World Dog show 2018 geopend!
  • 'Verdienstelijke Kynologen', een bijzonder kunstproject.
  • Benelux winner in Rotterdam: Show met Allure
  • Verslag European open Agility 2017.
  • Kynoweb beleeft eerste lustrum met mobiele studio

Trainingsweekend WK-selectie werkhonden.

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball