Shanna van Rooijen

Naam van mijn hond:

Iev

Over mij;

Ik ben Shanna van Rooijen en ik woon in Nieuwegein samen met vriend Jordi en hond Iev.

Ik ben sinds 2008 paraveterinair van beroep.

Ook heb ik ethologie hond gestudeerd.

Mijn hobby's zijn honden en reizen.

Over mijn hond;

Iev is mijn heidewachtel van 12 jaar. Hij heeft mij alle facetten van hondensport geleerd. Gehoorzaamheid, behendigheid, flyball, speuren, niets is deze energieke hond te gek! Maar toch hebben wij beide ons hart verloren in de jachthondensport.

Nu Iev van zn oude dag aan het genieten is hebben we alle sporten op een laag pitje gezet en trainen we alleen nog SBB (ouwe lullen behendigheid) bij Lies, omdat Iev nou niet echt de hond is om stil te laten zitten

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Ik ben flyball trainer sinds 2013

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH ,Basiscursus Fokken en Houden van honden, (oud KK1)

Algemeen docent is Elly Weijenborg-Weggemans.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Betty den Haan-Peper
telefoon: 0344-880216
e-mail: kk@kcculemborg.nl.
Inschrijven via de site van K.C. Culemborg.

Even een herhaling, er zijn nog schoentjes beschikbaar voor de PietFotoShoot. Doe eens gek en gun je hond een schoentje met lekkers uit een of andere hoek. Er is 24 november van 11:00 tot 15:00 uur van alles te doen bij K.V.N. Voor de hondjes die er nog in geloven, op de foto met Piet, een leuke piekenrace, laat je verrassen. Daarnaast wordt er ook nog een leuke en spannende speurtocht uitgezet. Dat wil je toch niet missen!
Koop voor maar €2.50 een schoentje bij de bar en kom de 24ste gezellig langs, het beloofd een leuke middag te worden.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus