Shanna van Rooijen

Naam van mijn hond:

Iev

Over mij;

Ik ben Shanna van Rooijen en ik woon in Nieuwegein samen met vriend Jordi en hond Iev.

Ik ben sinds 2008 paraveterinair van beroep.

Ook heb ik ethologie hond gestudeerd.

Mijn hobby's zijn honden en reizen.

Over mijn hond;

Iev is mijn heidewachtel van 12 jaar. Hij heeft mij alle facetten van hondensport geleerd. Gehoorzaamheid, behendigheid, flyball, speuren, niets is deze energieke hond te gek! Maar toch hebben wij beide ons hart verloren in de jachthondensport.

Nu Iev van zn oude dag aan het genieten is hebben we alle sporten op een laag pitje gezet en trainen we alleen nog SBB (ouwe lullen behendigheid) bij Lies, omdat Iev nou niet echt de hond is om stil te laten zitten

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Ik ben flyball trainer sinds 2013

Photos from Kynologen Vereniging Nieuwegein's post

Workshop Lunacreations
Voor alle leden die graag creatief bezig zijn wordt er op zaterdag 13 april tussen 14:00 en 16:30 een Workshop Lunacreations georganiseerd.

Tijdens de workshop ga je een foto van je favoriet overbrengen op hout. De prijs van de workshop is €35,- en hiervoor krijg je 2 foto's op hout. De afmeting van het plankje is 20 bij 30 cm.
Er moeten vooraf 2 foto's aangeleverd worden, na inschrijving krijg je via de mail te horen hoe dit moet.

Opgeven voor de workshop kan tot 28 maart bij trudi.degoeij@gmail.com

Kosteloos annuleren is niet mogelijk!

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a post.

Wow...I thought the end was so clever! 😲❤️
-Liam
(Credit: Aryasb Feiz)