Sponsornieuws; Lifestyle for pets

Lifestyle for pets is een uniek omnichannel platform voor alle huisdierliefhebbers.  Lifestyle for pets

Het platform richt zich op honden, katten, paarden, knaagdieren, vissen, reptielen en vogels. Het welzijn van het gezelschapsdier staat voorop. Een belangrijk onderdeel van het platform is preventie en zorg om het huisdier gezond en fit te houden.

Het platform zit boordevol informatie over huisdieren, heeft een interactieve tv-zender met inspirerende en informatieve filmpjes, een webshop waarin producten te koop zijn en biedt opvallende promotie online en op de winkelvloer van de aangesloten dierenspeciaalzaken.

Lifestyle for pets is hét kennis- en inspiratieplatform van huisdierminded Nederland en daarbuiten: de plek met alles voor de dierenliefhebber en zijn huisdier. In combinatie met de website, de blogs, de tv-zender, de webshop, social media, de app, de vertegenwoordiging op de winkelvloer en evenementen vormt het een ijzersterk omnichannel platform.

Wij werken graag met diverse merken, dierenartsen, dierenspeciaalzaken en profit en non-profitorganisaties om het platform zo breed mogelijk neer te zetten

Via de onderstaande link kom je op het TV kanaal op de website, daar vandaan kan je de website eenvoudig verder bekijken.

Lifestyle for pets

Aanstaande vrijdagavond 14 december zal om 20:00 uur de diploma en prijsuitreiking plaatsvinden van seizoen 2018-II. Iedereen die aan één van de cursussen heeft deelgenomen is van harte welkom om zijn diploma in ontvangst te nemen.

Na het officiële gedeelte is er alle ruimte om terug te kijken naar de gebeurtenissen tijdens de lessen.

Tot vrijdag!

Op zaterdag zal de inschrijving open gaan voor het seizoen 2019-I.
We gaan op dat moment gebruikmaken van iets gewijzigde inschrijfformulieren en onze nieuwe software
voor de ledenadministratie. Voor het schakelen tussen de oude en nieuwe manier is iets meer tijd nodig, daarom niet vrijdagavond maar pas in loop van de zaterdag.

Zodra de inschrijving is geopend zal hier een berichtje van verschijnen op de Website en op Facebook

Altijd al een keer samen met je hond een biertje willen drinken?

Brewdog lanceert hondenbier | SubWoofer IPA

Diploma uitreiking seizoen 2018-II

Snuffelworkshop Flyball

Deze winter extra Hooperslessen