Sponsornieuws; Lifestyle for pets

Lifestyle for pets is een uniek omnichannel platform voor alle huisdierliefhebbers.  Lifestyle for pets

Het platform richt zich op honden, katten, paarden, knaagdieren, vissen, reptielen en vogels. Het welzijn van het gezelschapsdier staat voorop. Een belangrijk onderdeel van het platform is preventie en zorg om het huisdier gezond en fit te houden.

Het platform zit boordevol informatie over huisdieren, heeft een interactieve tv-zender met inspirerende en informatieve filmpjes, een webshop waarin producten te koop zijn en biedt opvallende promotie online en op de winkelvloer van de aangesloten dierenspeciaalzaken.

Lifestyle for pets is hét kennis- en inspiratieplatform van huisdierminded Nederland en daarbuiten: de plek met alles voor de dierenliefhebber en zijn huisdier. In combinatie met de website, de blogs, de tv-zender, de webshop, social media, de app, de vertegenwoordiging op de winkelvloer en evenementen vormt het een ijzersterk omnichannel platform.

Wij werken graag met diverse merken, dierenartsen, dierenspeciaalzaken en profit en non-profitorganisaties om het platform zo breed mogelijk neer te zetten

Via de onderstaande link kom je op het TV kanaal op de website, daar vandaan kan je de website eenvoudig verder bekijken.

Lifestyle for pets

We denken na om een workshop Dog Dance te organiseren, zou jij hierin interesse hebben?

Wat een leuke deugniet!

Wat jammer dat er toch eerst wordt uitgeweken naar even in het nekvel pakken voordat iemand zich realiseert dat het ook op een leuke manier kan....

Hoe vang jij je hond als hij geen zin heeft om te komen?

Hond legt voetbalwedstrijd in Georgië minutenlang stil

Nieuws van de Raad van Beheer