De sponsors van de Kynologenvereniging Nieuwegein

Hieronder vindt u al de sponsors van de Kynologenvereniging Nieuwegein

Dank voor de ondersteuning van onze vereniging

Nieuwe sponsors

Als u ons vereniging een warm hart toe draagt en ons wilt steunen,
kunt u zich wenden tot de secretaris van de vereniging.

secretaris@kvnieuwegein.nl

Prins
Haspels
raadvanbeheer

Prins petfoods is al meer dan 50 jaar een familiebedrijf dat gevestigd is te Veenendaal. Tot de dag van vandaag produceert Prins met veel liefde voor het dier complete voedingen welke aansluiten op de verschillende voedingsbehoeften van hond en kat.

De voeding voor kat & hond is verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak en is een 100% natuurlijke voeding.
Prins streeft er naar topkwaliteit honden en kattenvoeding te leveren binnen middensegment prijs in de huisdierenvoedingsmarkten. Dit gebeurt door middel van voeding, advies en begeleiding van mens en dier, en door bij te dragen aan het welzijn van de dieren en de harmonie tussen baas en dier.

Prins is niet alleen een merknaam, maar vertegenwoordigt een complete wereld. Een wereld waarin het welzijn van huisdieren op nummer 1 staat. Een wereld van kennis en advies, van kwaliteit en innovatie, van respect en vertrouwen. Oftewel: een wereld waar wij trots op zijn en waar zowel mens als dier op kunnen vertrouwen.

Dog Walkers Nieuwegein bestaat uit twee enthousiaste meiden (Angelique de Jong en Saskia Vreeswijk) welke van hun hobby hun beroep hebben gemaakt. Beide hebben we meerdere honden en zijn erg betrokken en druk bij de Kynologen Vereniging in Nieuwegein. Al sinds 1998 zijn wij DE uitlaatservice in onze regio.

Dog Walkers Nieuwegein bezit een eigen stuk grond in industrieterrein De Wiers in Nieuwegein. Dit is een stuk grond van ca 5000m2 waarvan de helft vol staat met struiken en bomen zodat we ook op de warme dagen in de schaduw kunnen lopen. Op ons terrein staan vele behendigheidstoestellen waar we samen met de honden lekker mee spelen. Ook hebben we een stuk of 10 badjes staan zodat de honden ook lekker in het water kunnen spelen. Dit terrein is volledig afgezet met een hekwerk zodat we er zeker van kunnen zijn dat de honden niet weglopen.

1 month 6 days ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.

1 month 1 week ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!

1 month 2 weeks ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.

Nazomerwandeling

De nieuwste editie van Raadar

Diploma uitreiking 2018-I

Zondag 26 augustus een U.F.O Dogfrisbee wedstrijd plaats bij KVNieuwegein