De sponsors van de Kynologenvereniging Nieuwegein

Hieronder vindt u al de sponsors van de Kynologenvereniging Nieuwegein

Dank voor de ondersteuning van onze vereniging

Nieuwe sponsors

Als u ons vereniging een warm hart toe draagt en ons wilt steunen,
kunt u zich wenden tot de secretaris van de vereniging.

secretaris@kvnieuwegein.nl

Prins
Haspels
raadvanbeheer

Prins petfoods is al meer dan 50 jaar een familiebedrijf dat gevestigd is te Veenendaal. Tot de dag van vandaag produceert Prins met veel liefde voor het dier complete voedingen welke aansluiten op de verschillende voedingsbehoeften van hond en kat.

De voeding voor kat & hond is verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak en is een 100% natuurlijke voeding.
Prins streeft er naar topkwaliteit honden en kattenvoeding te leveren binnen middensegment prijs in de huisdierenvoedingsmarkten. Dit gebeurt door middel van voeding, advies en begeleiding van mens en dier, en door bij te dragen aan het welzijn van de dieren en de harmonie tussen baas en dier.

Prins is niet alleen een merknaam, maar vertegenwoordigt een complete wereld. Een wereld waarin het welzijn van huisdieren op nummer 1 staat. Een wereld van kennis en advies, van kwaliteit en innovatie, van respect en vertrouwen. Oftewel: een wereld waar wij trots op zijn en waar zowel mens als dier op kunnen vertrouwen.

Dog Walkers Nieuwegein bestaat uit twee enthousiaste meiden (Angelique de Jong en Saskia Vreeswijk) welke van hun hobby hun beroep hebben gemaakt. Beide hebben we meerdere honden en zijn erg betrokken en druk bij de Kynologen Vereniging in Nieuwegein. Al sinds 1998 zijn wij DE uitlaatservice in onze regio.

Dog Walkers Nieuwegein bezit een eigen stuk grond in industrieterrein De Wiers in Nieuwegein. Dit is een stuk grond van ca 5000m2 waarvan de helft vol staat met struiken en bomen zodat we ook op de warme dagen in de schaduw kunnen lopen. Op ons terrein staan vele behendigheidstoestellen waar we samen met de honden lekker mee spelen. Ook hebben we een stuk of 10 badjes staan zodat de honden ook lekker in het water kunnen spelen. Dit terrein is volledig afgezet met een hekwerk zodat we er zeker van kunnen zijn dat de honden niet weglopen.

Op 24 november wordt er een Piet fotoshoot georganiseerd bij KVN.

Van 11:00 tot 15:00 uur is er een fotograaf aanwezig, dus als je op de foto wilt met je hond en Piet kan
dat. Als je even moet wachten op de fotograaf is er een speurtocht en vanaf 13:00 uur een piekenrace
op de SBB baan.

De kosten voor de deelname aan de speurtocht op de piekenrace is 1 euro per keer.

Na de super gambling is er wellicht al een aftekening te zien waar het naartoe gaat dit seizoen. Who is hot and who is not?

Tijd voor de tussenstand.

Bij de lummels in ieder geval geen clean sweep. Haven zorgt wel met een tweede keer een tweede plaats voor verandering van de nummer 1 positie. Ook als je niets wint kan je de competitie winnen, is dat wat we hier gaan zien?

Op maar 2 puntjes achter Haven zien we Charlie die de eerste ronde nog wist te winnen. Een vierde plek is niet voldoende om aan de top te kunnen blijven.

De derde plek blijft onveranderd doordat Nala al twee keer een derde plek gehaald heeft en in de tussenstand die plek ook bewoont.

De grootste winst staat dit keer op naam van Dexter die 3 posities weet te stijgen. Hij wint dan ook de SG. Keep this up!

Bij de ukkies zien we een iets grotere wijziging. Door de SG te winnen weet Gina twee plaatsen op te schuiven en de eerste plek in te nemen. Ze slaat ook gelijk een gat met de nummer twee Dusty van 4 punten, dat wordt werken voor de anderen om weer bij te komen.

Dyno bezet nu de 3e plaats maar heeft wel al 6 punten achterstand, en dat terwijl hij op de eerste plaats stond.

Ook hier een 3 plaatsen stijger en wel Toby door met de winst aan de haal te gaan. Dat lukt hem al met een tweede plek in de SG, chapeau!

Bij de ougies dit keer niet hele gekke wijzigingen in de top. Of wacht ehm…..helemaal totaal geen wijzigingen. Alles stationair en geen enkele winst of verlies. Stacy is bezig met een clean sweep, Ray-cee met een silver sweap en D’oro met een bronze sweap. De gaten worden hier snel groter maar we zijn pas bij het tweede onderdeel dus alles is nog mogelijk (en voor de spanning eigenlijk ook wel leuker).

Hier dus geen mentale winnaar maar gelukkig ook geen mentale verliezer.

Ik zou zeggen op naar de volgende; Eigen Tijd, hoe goed ken jij je hondje (en jezelf). Wie gaat zichzelf overschatten en wie is veel beter dan hij denkt? En natuurlijk, wie heeft er gewoon domweg heeeeeel veel geluk.

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus