De sponsors van de Kynologenvereniging Nieuwegein

Hieronder vindt u al de sponsors van de Kynologenvereniging Nieuwegein

Dank voor de ondersteuning van onze vereniging

Nieuwe sponsors

Als u ons vereniging een warm hart toe draagt en ons wilt steunen,
kunt u zich wenden tot de secretaris van de vereniging.

secretaris@kvnieuwegein.nl

Prins petfoods is al meer dan 50 jaar een familiebedrijf dat gevestigd is te Veenendaal. Tot de dag van vandaag produceert Prins met veel liefde voor het dier complete voedingen welke aansluiten op de verschillende voedingsbehoeften van hond en kat.

De voeding voor kat & hond is verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak en is een 100% natuurlijke voeding.
Prins streeft er naar topkwaliteit honden en kattenvoeding te leveren binnen middensegment prijs in de huisdierenvoedingsmarkten. Dit gebeurt door middel van voeding, advies en begeleiding van mens en dier, en door bij te dragen aan het welzijn van de dieren en de harmonie tussen baas en dier.

Prins is niet alleen een merknaam, maar vertegenwoordigt een complete wereld. Een wereld waarin het welzijn van huisdieren op nummer 1 staat. Een wereld van kennis en advies, van kwaliteit en innovatie, van respect en vertrouwen. Oftewel: een wereld waar wij trots op zijn en waar zowel mens als dier op kunnen vertrouwen.

Dog Walkers Nieuwegein bestaat uit twee enthousiaste meiden (Angelique de Jong en Saskia Vreeswijk) welke van hun hobby hun beroep hebben gemaakt. Beide hebben we meerdere honden en zijn erg betrokken en druk bij de Kynologen Vereniging in Nieuwegein. Al sinds 1998 zijn wij DE uitlaatservice in onze regio.

Dog Walkers Nieuwegein bezit een eigen stuk grond in industrieterrein De Wiers in Nieuwegein. Dit is een stuk grond van ca 5000m2 waarvan de helft vol staat met struiken en bomen zodat we ook op de warme dagen in de schaduw kunnen lopen. Op ons terrein staan vele behendigheidstoestellen waar we samen met de honden lekker mee spelen. Ook hebben we een stuk of 10 badjes staan zodat de honden ook lekker in het water kunnen spelen. Dit terrein is volledig afgezet met een hekwerk zodat we er zeker van kunnen zijn dat de honden niet weglopen.

19 hours 18 seconds ago

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball