Steun KVN: Lever gebruikt frituurvet in

Heb jij thuis een frituurpan en wordt het frituurvet regelmatig vervangen? Dan kan je eenvoudig onze club steunen door het apart inzamelen van gebruikt frituurvet!

Frituurvet: Geld voor je club
Lever je gebruikte frituurvet in bij de daarvoor bestemde gele container op ons clubhuis. Iedere volle container levert ons maar liefst € 32,- op! Hiervan kunnen we jaarlijks allerlei activiteiten organiseren. Daarnaast draag je ook nog eens bij aan een beter milieu.

Goed voor het milieu. Goed voor onze club.
Gebruikt frituurvet kan op een duurzame manier gerecycled worden tot biodiesel. Dit is een concrete oplossing voor CO2 vermindering en bovendien levert dit onze club ook nog eens geld op.

Wat moet je doen?
Giet het afgekoelde frituurvet in de originele verpakking of in een andere af te sluiten plastic fles terug. Doe deze verpakking in de daarvoor bestemde gele container bij KVN. De opbrengsten worden vervolgens op het rekeningnummer van de vereniging gestort.

Wat kan je inleveren?

• Vloeibaar/ vast frituurvet
  • Frituurolie
  • Overige plantaardige oliën

Alvast bedankt voor je steun.

banner_frituurvet

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball