Steun KVN: Lever gebruikt frituurvet in

Heb jij thuis een frituurpan en wordt het frituurvet regelmatig vervangen? Dan kan je eenvoudig onze club steunen door het apart inzamelen van gebruikt frituurvet!

Frituurvet: Geld voor je club
Lever je gebruikte frituurvet in bij de daarvoor bestemde gele container op ons clubhuis. Iedere volle container levert ons maar liefst € 32,- op! Hiervan kunnen we jaarlijks allerlei activiteiten organiseren. Daarnaast draag je ook nog eens bij aan een beter milieu.

Goed voor het milieu. Goed voor onze club.
Gebruikt frituurvet kan op een duurzame manier gerecycled worden tot biodiesel. Dit is een concrete oplossing voor CO2 vermindering en bovendien levert dit onze club ook nog eens geld op.

Wat moet je doen?
Giet het afgekoelde frituurvet in de originele verpakking of in een andere af te sluiten plastic fles terug. Doe deze verpakking in de daarvoor bestemde gele container bij KVN. De opbrengsten worden vervolgens op het rekeningnummer van de vereniging gestort.

Wat kan je inleveren?

• Vloeibaar/ vast frituurvet
  • Frituurolie
  • Overige plantaardige oliën

Alvast bedankt voor je steun.

banner_frituurvet

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH ,Basiscursus Fokken en Houden van honden, (oud KK1)

Algemeen docent is Elly Weijenborg-Weggemans.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Betty den Haan-Peper
telefoon: 0344-880216
e-mail: kk@kcculemborg.nl.
Inschrijven via de site van K.C. Culemborg.

Even een herhaling, er zijn nog schoentjes beschikbaar voor de PietFotoShoot. Doe eens gek en gun je hond een schoentje met lekkers uit een of andere hoek. Er is 24 november van 11:00 tot 15:00 uur van alles te doen bij K.V.N. Voor de hondjes die er nog in geloven, op de foto met Piet, een leuke piekenrace, laat je verrassen. Daarnaast wordt er ook nog een leuke en spannende speurtocht uitgezet. Dat wil je toch niet missen!
Koop voor maar €2.50 een schoentje bij de bar en kom de 24ste gezellig langs, het beloofd een leuke middag te worden.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus