Nieuws van onze hoofdsponsor Prins
Sponsornieuws; Lifestyle for pets

Lifestyle for pets is een uniek omnichannel platform voor alle huisdierliefhebbers.  Lifestyle for pets

Het platform richt zich op honden, katten, paarden, knaagdieren, vissen, reptielen en vogels. Het welzijn van het gezelschapsdier staat voorop. Een belangrijk onderdeel van het platform is preventie en zorg om het huisdier gezond en fit te houden.

Het platform zit boordevol informatie over huisdieren, heeft een interactieve tv-zender met inspirerende en informatieve filmpjes, een webshop waarin producten te koop zijn en biedt opvallende promotie online en op de winkelvloer van de aangesloten dierenspeciaalzaken.

Lifestyle for pets is hét kennis- en inspiratieplatform van huisdierminded Nederland en daarbuiten: de plek met alles voor de dierenliefhebber en zijn huisdier. In combinatie met de website, de blogs, de tv-zender, de webshop, social media, de app, de vertegenwoordiging op de winkelvloer en evenementen vormt het een ijzersterk omnichannel platform.

Wij werken graag met diverse merken, dierenartsen, dierenspeciaalzaken en profit en non-profitorganisaties om het platform zo breed mogelijk neer te zetten

Via de onderstaande link kom je op het TV kanaal op de website, daar vandaan kan je de website eenvoudig verder bekijken.

Lifestyle for pets

Bezoek aan Prins Petfoods

naarprinsOp vrijdag 24 april j.l. werd er voor medewerkers en leden van K.V.N. een “Prins fandag” georganiseerd door onze sponsor Prins Petfoods.

Een leuke, leerzame en gezellige dag. Willemijn Lootens gaf ons de 1e lezing over Voedingsleer en de rondleiding door de fabriek. Lezing 2 werd verzorgd door Yvonne v/d Berg en zij liet ons ook een quiz maken. Het diner was zeer goed en er was voor ieder wat wils. Lezing 3 werd gegeven door Judith Lissenberg. De wijze waarop zij kan vertellen zorgt ervoor dat je niet met je volle buik in slaap valt! Boeiend en geestig kregen wij tips over verantwoord en lekker trainen. Haar motto GLBZ! Oftewel gewoon lekker bezig zijn! Ze sloot de dag af met een kleine fleece workshop. Top geregeld allemaal en veilig weer door de bus bij K.V.N. gebracht.

Bekijk de foto’s

Lezing over voeding op maandag 3 februari 2014

lezingHoe kan het dat mijn…..
…hond altijd zit te krabben zonder dat er vlooien zijn?
…kat steeds naast de bak plast?
…hond zijn ontlasting opeet?
…hond graast als een koe?
…hond veel last heeft van huidschilfers?
…kat veel te dik is?
…hond niet lekker in zijn/haar vel zit?
…hond last heeft van te veel en/of dunne ontlasting?
…hond alles van straat eet?
…pup zo hard groeit en veel last heeft van pijn?!

Dit zijn enkele vragen die het Prins CareTeam regelmatig via de advieslijn krijgt van mensen die soms ten einde raad zijn. Problemen die vaak te wijten zijn aan een niet optimale voeding of voedings-methodiek of een verandering in de leefomgeving.

Om deze en andere vragen te beantwoorden organiseert Kynologenvereniging Nieuwegein op 3 februar 2014 een lezing over voeding. Deze avond zal er namens Prins Petfoods een voedingsdeskundige aanwezig zijn. Na de lezing kunt u uiteraard vragen stellen.
Let wel; de lezing is bedoeld om u meer kennis te geven bij het oplossen van problemen bij uw hond of kat en niet om het merk Prins te promoten.

Heeft uw hond of kat geen problemen maar lijkt het u leuk om meer over voeding en gedrag te weten te komen dan bent u uiteraard ook van harte welkom.

Op 3 februari staat vanaf 19.30 uur de koffie voor u klaar.
Bij de bar in Van Bemmel’s Honk zijn inschrijfformulieren aanwezig.
Na 20 december ’13 aanmelden voor deze lezing kan ook door het sturen van je gegevens per e-mail.

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.

Zondag 26 augustus een U.F.O Dogfrisbee wedstrijd plaats bij KVNieuwegein

Diploma uitreiking seizoen 2018-I

Workshop massage bij honden

Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond

Mirjam van Ewijk is benoemd tot lid van verdienste

Alle foto’s van de debutanten wedstrijd van zondag 27 mei

Uitslagen van de debutantenwedstrijd van 27 mei

Raadar nr. 7 – mei 2018

Zomerfuncursus 2018

Uitnodiging (opfris)training algemene voedingsleer en vers vlees, meld u nu aan!