Kynologenvereniging Nieuwegein

Sponsor inkomsten

Beste leden,

Zoals jullie vast wel weten is K.V.N. een vereniging die draait op vrijwilligers, echter het onderhoud van het gebouw en de velden en de normale kosten voor het draaiende houden van de vereniging kunnen op dit moment eigenlijk maar net worden gedekt door de huidige inkomsten. Uiteraard heeft K.V.N. geen winstoogmerk maar we hebben wel een toekomstvisie: we willen graag alles nog beter en mooier onderhouden, onze trainers meer en beter nascholen/bijscholen om kwalitatief nog betere cursussen aan te kunen bieden, ooit het puppyveld overdekken. Dit zijn dromen die we helaas enkel met meer financiële middelen kunnen waarmaken.

Hiervoor willen we graag om ieders inzet vragen, mochten je geïnteresseerd zijn om je meer in te zetten voor de vereniging, verstand hebben van het werven en behouden van sponsors dan ben je uiteraard van harte welkom en horen we graag van je, hiervoor kun je contact opnemen met het bestuur: voorzitter@kvnieuwegein.nl.

Maar, er zijn ook een hoop manieren waarop je K.V.N. zelf al kunt sponsoren zonder dat dit je geld of veel moeite kost. Op dit moment hebben we een samenwerkingsverband met Dierspecialist Haspels, als je bij hen inkopen doet kun je de bon bij ons in de daarvoor bestemde brievenbus achterlaten, zowel K.V.N. krijgt hiervan een klein bedrag, maar ook jijzelf als lid heeft hier profijt van omdat er aan het eind een kortingsbon wordt verschaft aan alle leden, zie de advertentie hiernaast voor meer info.

En zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Via deze weg wordt onze vereniging door jullie gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Op onze website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Als allerlaatste een oude bekende binnen K.V.N.: de vriendenloterij. Ook via hen krijgen wij jaarlijks een bijdrage. K.V.N. helpen is simpel: als je al meespeelt met de vriendenloterij hoef je enkel bij hen aan te geven dat het goede doel dat je wil steunen K.V.N. is, vanaf dat moment ontvangen wij jaarlijks bijna 100 euro via jou, zonder dat het je extra geld of moeite kost. Uiteraard kun je ook gaan meespelen, ook dan hoef je enkel aan te geven dat je K.V.N. wil steunen en dan krijgen wij dezelfde bijdrage.

Ik hoop dat we op de manier een hoop doelen kunnen gaan realiseren, ik wil jullie in ieder geval alvast bedanken!

Lees hier het hele document

Zoek


Handig
Contributie
Downloads
E-mailadressen
Inschrijven cursussen
Kalender

Puppytraining
Startlicenties
Terreinregels
Verhuur

Kynologen Vereniging Nieuwegein

1 day 20 hours ago

Op 24 november wordt er een Piet fotoshoot georganiseerd bij KVN.

Van 11:00 tot 15:00 uur is er een fotograaf aanwezig, dus als je op de foto wilt met je hond en Piet kan
dat. Als je even moet wachten op de fotograaf is er een speurtocht en vanaf 13:00 uur een piekenrace
op de SBB baan.

De kosten voor de deelname aan de speurtocht op de piekenrace is 1 euro per keer.

Kynologen Vereniging Nieuwegein

3 days 2 hours ago

Na de super gambling is er wellicht al een aftekening te zien waar het naartoe gaat dit seizoen. Who is hot and who is not?

Tijd voor de tussenstand.

Bij de lummels in ieder geval geen clean sweep. Haven zorgt wel met een tweede keer een tweede plaats voor verandering van de nummer 1 positie. Ook als je niets wint kan je de competitie winnen, is dat wat we hier gaan zien?

Op maar 2 puntjes achter Haven zien we Charlie die de eerste ronde nog wist te winnen. Een vierde plek is niet voldoende om aan de top te kunnen blijven.

De derde plek blijft onveranderd doordat Nala al twee keer een derde plek gehaald heeft en in de tussenstand die plek ook bewoont.

De grootste winst staat dit keer op naam van Dexter die 3 posities weet te stijgen. Hij wint dan ook de SG. Keep this up!

Bij de ukkies zien we een iets grotere wijziging. Door de SG te winnen weet Gina twee plaatsen op te schuiven en de eerste plek in te nemen. Ze slaat ook gelijk een gat met de nummer twee Dusty van 4 punten, dat wordt werken voor de anderen om weer bij te komen.

Dyno bezet nu de 3e plaats maar heeft wel al 6 punten achterstand, en dat terwijl hij op de eerste plaats stond.

Ook hier een 3 plaatsen stijger en wel Toby door met de winst aan de haal te gaan. Dat lukt hem al met een tweede plek in de SG, chapeau!

Bij de ougies dit keer niet hele gekke wijzigingen in de top. Of wacht ehm…..helemaal totaal geen wijzigingen. Alles stationair en geen enkele winst of verlies. Stacy is bezig met een clean sweep, Ray-cee met een silver sweap en D’oro met een bronze sweap. De gaten worden hier snel groter maar we zijn pas bij het tweede onderdeel dus alles is nog mogelijk (en voor de spanning eigenlijk ook wel leuker).

Hier dus geen mentale winnaar maar gelukkig ook geen mentale verliezer.

Ik zou zeggen op naar de volgende; Eigen Tijd, hoe goed ken jij je hondje (en jezelf). Wie gaat zichzelf overschatten en wie is veel beter dan hij denkt? En natuurlijk, wie heeft er gewoon domweg heeeeeel veel geluk.

 

Nieuws

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. 

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus