Kynologenvereniging Nieuwegein

Sponsor inkomsten

Beste leden,

Zoals jullie vast wel weten is K.V.N. een vereniging die draait op vrijwilligers, echter het onderhoud van het gebouw en de velden en de normale kosten voor het draaiende houden van de vereniging kunnen op dit moment eigenlijk maar net worden gedekt door de huidige inkomsten. Uiteraard heeft K.V.N. geen winstoogmerk maar we hebben wel een toekomstvisie: we willen graag alles nog beter en mooier onderhouden, onze trainers meer en beter nascholen/bijscholen om kwalitatief nog betere cursussen aan te kunen bieden, ooit het puppyveld overdekken. Dit zijn dromen die we helaas enkel met meer financiële middelen kunnen waarmaken.

Hiervoor willen we graag om ieders inzet vragen, mochten je geïnteresseerd zijn om je meer in te zetten voor de vereniging, verstand hebben van het werven en behouden van sponsors dan ben je uiteraard van harte welkom en horen we graag van je, hiervoor kun je contact opnemen met het bestuur: voorzitter@kvnieuwegein.nl.

Maar, er zijn ook een hoop manieren waarop je K.V.N. zelf al kunt sponsoren zonder dat dit je geld of veel moeite kost. Op dit moment hebben we een samenwerkingsverband met Dierspecialist Haspels, als je bij hen inkopen doet kun je de bon bij ons in de daarvoor bestemde brievenbus achterlaten, zowel K.V.N. krijgt hiervan een klein bedrag, maar ook jijzelf als lid heeft hier profijt van omdat er aan het eind een kortingsbon wordt verschaft aan alle leden, zie de advertentie hiernaast voor meer info.

En zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Via deze weg wordt onze vereniging door jullie gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Op onze website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Als allerlaatste een oude bekende binnen K.V.N.: de vriendenloterij. Ook via hen krijgen wij jaarlijks een bijdrage. K.V.N. helpen is simpel: als je al meespeelt met de vriendenloterij hoef je enkel bij hen aan te geven dat het goede doel dat je wil steunen K.V.N. is, vanaf dat moment ontvangen wij jaarlijks bijna 100 euro via jou, zonder dat het je extra geld of moeite kost. Uiteraard kun je ook gaan meespelen, ook dan hoef je enkel aan te geven dat je K.V.N. wil steunen en dan krijgen wij dezelfde bijdrage.

Ik hoop dat we op de manier een hoop doelen kunnen gaan realiseren, ik wil jullie in ieder geval alvast bedanken!

Lees hier het hele document

Zoek


Handig
Contributie
Downloads
E-mailadressen
Inschrijven cursussen
Kalender

Puppytraining
Startlicenties
Terreinregels
Verhuur

Kynologen Vereniging Nieuwegein

3 months 1 week ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.
https://kvnieuwegein.nl/raadar-nr-8-2018-special-dag-van-de-hond/

Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond

Kynologen Vereniging Nieuwegein

3 months 1 week ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!
https://kvnieuwegein.nl/mirjam-van-ewijk-is-benoemd-tot-lid-van-verdienste/

Kynologen Vereniging Nieuwegein

3 months 3 weeks ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.
https://kvnieuwegein.nl/alle-fotos-van-de-debutanten-wedstrijd-van-zondag-27-mei/

Nieuws

Nazomerwandeling

Raadar nr. 12 augustus 2018

Foto’s van de Dogfrisbee wedstijd van zondag 26 augustus