Vriendenloterij

Logo

De helft van de opbrengst van de Vriendenloterij gaat naar goede doelen. Als speler in de Vriendenloterij kun je zelf bepalen welk goede doel dat is! En dat kan ook K.V.N. zijn!

Speel je al mee in de Vriendenloterij en wil je jouw halve inleg ten goede laten komen aan K.V.N.? Neem dan contact op met de Vriendenloterij Ledenservice via 0900-300 1400 (10 cpm). Zij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar. Daar kun je aangeven dat je voortaan voor Kynologenvereniging Nieuwegein wilt spelen.

Het kan ook door een brief met je gegevens te sturen naar Vrienden Loterij, Van Eeghenstraat 70, 1071 GK Amsterdam. Vermeld in de brief het omzetverzoek en de naam + vestigingsplaats van de organisatie waarvoor je mee wilt spelen (Kynologenvereniging Nieuwegein, sponsorcode 5186).

Vind je zelf bellen of een brief sturen niet fijn dan kan je ook een mail sturen naar info@kvnieuwegein.nl met alle gegevens, dan regelen wij de omzetting graag!

Heb je nog geen lot en wil je dat wel? Klik dan op onderstaande banner om je aan te melden, K.V.N. wordt dan direct aan je lot gekoppeld.

vriendenloterij

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball