Stem finale campagnebeeld Dag van de Hond 2014

Stem nu op finale campagnebeeld Dag van de Hond 2014
De landelijke Dag van de Hond wordt in 2014 voor de vierde keer georganiseerd en is een initiatief van de Raad van Beheer.

dag van de hondDe Dag van de Hond heeft dit jaar het thema ‘Kind & Hond’.

Kies campagnebeeld Dag van de Hond 2014
Voor het kiezen van het campagnebeeld voor de Dag van de Hond 2014 willen we graag uw mening hebben als hondenbezitter en hondenliefhebber.

De eerste stemronde was tot 1 januari 2014 met 9 voorstellen.

De finale is tot 10 januari 2014. U kunt nu opnieuw stemmen op de beste 3 voorstellen die overgebleven zijn uit de eerste stemronde.

Op de speciale pagina www.raadvanbeheer.nl/dagvandehond2014 kunt u nu stemmen op één van de drie overgebleven voorstellen. Wees er snel bij want u kunt stemmen tot uiterlijk 10 januari!

Alvast bedankt voor uw stem!

Met vriendelijke groeten,

Raad van Beheer
Organisatie Dag van de Hond 2014

Vrijdag 14 december is seizoen 2018-II afgesloten. De meeste diploma's en bekers zijn uitgereikt.
Mocht u er afgelopen vrijdagavond niet bij zijn geweest, dan kunt u uw diploma(s) of beker ophalen tijdens de de eerste training of op de klussendag op 23 februari!
Ook als u niet geslaagd bent, ligt er een certificaat klaar met de behaalde resultaten en vaak tips van uw trainer(s).

De inschrijving voor het nieuwe seizoen 2019-I is geopend!

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball

Deze winter extra Hooperslessen

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)