Stem finale campagnebeeld Dag van de Hond 2014

Stem nu op finale campagnebeeld Dag van de Hond 2014
De landelijke Dag van de Hond wordt in 2014 voor de vierde keer georganiseerd en is een initiatief van de Raad van Beheer.

dag van de hondDe Dag van de Hond heeft dit jaar het thema ‘Kind & Hond’.

Kies campagnebeeld Dag van de Hond 2014
Voor het kiezen van het campagnebeeld voor de Dag van de Hond 2014 willen we graag uw mening hebben als hondenbezitter en hondenliefhebber.

De eerste stemronde was tot 1 januari 2014 met 9 voorstellen.

De finale is tot 10 januari 2014. U kunt nu opnieuw stemmen op de beste 3 voorstellen die overgebleven zijn uit de eerste stemronde.

Op de speciale pagina www.raadvanbeheer.nl/dagvandehond2014 kunt u nu stemmen op één van de drie overgebleven voorstellen. Wees er snel bij want u kunt stemmen tot uiterlijk 10 januari!

Alvast bedankt voor uw stem!

Met vriendelijke groeten,

Raad van Beheer
Organisatie Dag van de Hond 2014

In Raader nummer 16 wordt uitgelegd hoe de nieuwe opzet van de KK1 en KK2 er uit gaat zien.

Heb jij ook een van deze cursussen gevolgd? Wat vind je van de nieuwe opzet?

Winter Puppytraining!
Er start deze winter toch een klas voor de Puppy's, De lessen beginnen op maandag 7 januari. Als je mensen kent die hier aan mee willen doen, er zijn nog een aantal plekken vrij, inschrijven kan via de website www.kvnieuwegein.nl

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus

Nieuws van de Raad van Beheer