Stem nu op het campagnebeeld Dag van de Hond 2018!

De landelijke Dag van de Hond wordt in 2018 voor de achtste keer georganiseerd en is een succesvol initiatief van de Raad van Beheer.

Tijdens de Dag van de Hond zijn er op meer dan 30 locaties leuke activiteiten voor hondenliefhebbers. De Dag van de Hond heeft dit jaar het thema 'Sport & Spel'.

Stemmen
Voor het kiezen van het campagnebeeld voor de Dag van de Hond 2018 willen we graag jouw mening hebben als hondenliefhebber.
Je kunt nu stemmen op 1 van de 10 voorstellen.
Wees er snel bij want je kunt maar één keer stemmen tot en met zondag 4 februari aanstaande!

Heb je een duidelijke favoriet? Roep dan je hondenvrienden op om te stemmen op jouw favoriete beeld.

Breng nu je stem uit op https://nl.surveymonkey.com/r/beeld-dag-vd-Hond-2018

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH ,Basiscursus Fokken en Houden van honden, (oud KK1)

Algemeen docent is Elly Weijenborg-Weggemans.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Betty den Haan-Peper
telefoon: 0344-880216
e-mail: kk@kcculemborg.nl.
Inschrijven via de site van K.C. Culemborg.

Even een herhaling, er zijn nog schoentjes beschikbaar voor de PietFotoShoot. Doe eens gek en gun je hond een schoentje met lekkers uit een of andere hoek. Er is 24 november van 11:00 tot 15:00 uur van alles te doen bij K.V.N. Voor de hondjes die er nog in geloven, op de foto met Piet, een leuke piekenrace, laat je verrassen. Daarnaast wordt er ook nog een leuke en spannende speurtocht uitgezet. Dat wil je toch niet missen!
Koop voor maar €2.50 een schoentje bij de bar en kom de 24ste gezellig langs, het beloofd een leuke middag te worden.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus