Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

In januari en februari worden er bij K.V.N. kortdurende trainingen Detectie en Praktijkspeuren
georganiseerd.

Deze worden verzorgd door  Gert Nijenhuis, zijn introductie;
Mijn naam is Gert Nijenhuis en woon samen met mijn partner en Loukas (Weimaraner) in Utrecht.
Ik ben een groot hondenliefhebber en lesgeven is mijn passie. Ik verzorg cursussen in praktijkspeuren
en detectie en heb in de loop van de jaren ruime kennis en ervaring op dit gebied opgedaan. Ik neem
je graag mee in de bijzondere geurwereld van je hond.
Praktijkspeuren en detectie zijn geschikt voor alle honden. Het verstevigt de relatie tussen jou en je
hond en maakt honden blij en geeft hen een voldaan gevoel.

Meer informatie over deze cursussen vind je hier.

Er is maar zeer beperkte ruimte om voor deze trainingen in te schrijven.
Per zaterdag 3 groepen van maximaal 4 honden. Vol is vol.
Handig om te weten, de honden die niet actief zijn moeten even in de buitenbench of in de auto wachten.

Inschrijving gaat open op donderdag 27 december.
Ga hiervoor naar de inschrijf pagina, onderaan deze pagina staan de inschrijfformulieren.

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball