Uitnodiging (opfris)training algemene voedingsleer en vers vlees, meld u nu aan!

We hebben het volgende bericht gekregen van onze hoofdsponsor Prins;

"Mede uit een recente enquête kwam de vraag naar voren voor een (opfris)training
algemene voedingsleer en vers vlees van Prins, en of het mogelijk was die op een avond
en/of zondag aan te bieden".

Uiteraard komen we hieraan graag tegemoet! Deze training is geschikt voor u als u
geïnteresseerd  bent in de voeding en de producten van Prins. Heeft u in het verleden
al een keer een vergelijkbare training gevolgd en zou u dat graag nog een keer willen doen?
Dan mag u natuurlijk ook komen. Deze trainingen worden verzorgd door onze
voedingsdeskundige Lisanne Oomen.

Informatie over de training
Welke type voedingen zijn er, wat is verschil tussen geperste en krokante voedingen en welke onderhoudsvoedingen zijn er? De antwoorden op deze vragen krijgt u allemaal tijdens deze interactieve en praktijkgerichte training. Natuurlijk leggen we ook uit welke voeding wanneer het beste ingezet kan worden. Ook lichten we toe wat de verschillende informatie op alle diervoedingsverpakkingen (niet enkel Prins) inhoudt en hoe je deze informatie kunt gebruiken in adviesgesprekken richting de consument. Tevens wordt er informatie gegeven over het voeren van diepvries vers vlees, van hygiëne tot wanneer is een voeding compleet (samenstelling).

Trainingsaanbod*

• Woensdag 16 mei ontvangst 10.15 uur, afronden 15.15 uur
  • Woensdag 16 mei ontvangst 18.15 uur, afronden 21.15 uur
  • Zondag 25 juni vanaf 10.15 uur, afronden 15.15 uur

*Bij de trainingen overdag wordt er ook een rondleiding gegeven door de Prins fabriek en het bezoekerscentrum (in aanbouw).

Bij de trainingen op de woensdagavond hebben we vanaf 18.15 uur soep en broodjes voor u klaarstaan. Komt u naar de training op woensdag of zondag overdag? Dan zorgen wij voor een Prinsheerlijke lunch.

Locatie
De trainingen vinden plaats in ons nieuwe auditorium aan de Accustraat 1 in Veenendaal.

We weten nog niet of hiervoor veel animo is en hoeveel plaatsen er voor ons beschikbaar zijn.

Graag dus even aanmelden via de KVNieuwegein op het volgende adres PrinsInstructie@KVNieuwegein.nl

Certificaat
Wij belonen uw deelname met een mooi certificaat, dat u uiteraard in uw winkel kunt ophangen.

Wij staan voor u klaar
Heeft u nog vragen over de trainingen, of wilt u liever een afspraak maken voor een training in uw dierenspeciaalzaak? Neem dan contact op met uw relatiebeheerder of met de Prins Servicedesk via service@prinspetfoods.nl of 0318 524 245.

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball