Uitnodiging (opfris)training algemene voedingsleer en vers vlees, meld u nu aan!

We hebben het volgende bericht gekregen van onze hoofdsponsor Prins;

"Mede uit een recente enquête kwam de vraag naar voren voor een (opfris)training
algemene voedingsleer en vers vlees van Prins, en of het mogelijk was die op een avond
en/of zondag aan te bieden".

Uiteraard komen we hieraan graag tegemoet! Deze training is geschikt voor u als u
geïnteresseerd  bent in de voeding en de producten van Prins. Heeft u in het verleden
al een keer een vergelijkbare training gevolgd en zou u dat graag nog een keer willen doen?
Dan mag u natuurlijk ook komen. Deze trainingen worden verzorgd door onze
voedingsdeskundige Lisanne Oomen.

Informatie over de training
Welke type voedingen zijn er, wat is verschil tussen geperste en krokante voedingen en welke onderhoudsvoedingen zijn er? De antwoorden op deze vragen krijgt u allemaal tijdens deze interactieve en praktijkgerichte training. Natuurlijk leggen we ook uit welke voeding wanneer het beste ingezet kan worden. Ook lichten we toe wat de verschillende informatie op alle diervoedingsverpakkingen (niet enkel Prins) inhoudt en hoe je deze informatie kunt gebruiken in adviesgesprekken richting de consument. Tevens wordt er informatie gegeven over het voeren van diepvries vers vlees, van hygiëne tot wanneer is een voeding compleet (samenstelling).

Trainingsaanbod*

• Woensdag 16 mei ontvangst 10.15 uur, afronden 15.15 uur
  • Woensdag 16 mei ontvangst 18.15 uur, afronden 21.15 uur
  • Zondag 25 juni vanaf 10.15 uur, afronden 15.15 uur

*Bij de trainingen overdag wordt er ook een rondleiding gegeven door de Prins fabriek en het bezoekerscentrum (in aanbouw).

Bij de trainingen op de woensdagavond hebben we vanaf 18.15 uur soep en broodjes voor u klaarstaan. Komt u naar de training op woensdag of zondag overdag? Dan zorgen wij voor een Prinsheerlijke lunch.

Locatie
De trainingen vinden plaats in ons nieuwe auditorium aan de Accustraat 1 in Veenendaal.

We weten nog niet of hiervoor veel animo is en hoeveel plaatsen er voor ons beschikbaar zijn.

Graag dus even aanmelden via de KVNieuwegein op het volgende adres PrinsInstructie@KVNieuwegein.nl

Certificaat
Wij belonen uw deelname met een mooi certificaat, dat u uiteraard in uw winkel kunt ophangen.

Wij staan voor u klaar
Heeft u nog vragen over de trainingen, of wilt u liever een afspraak maken voor een training in uw dierenspeciaalzaak? Neem dan contact op met uw relatiebeheerder of met de Prins Servicedesk via service@prinspetfoods.nl of 0318 524 245.

Op 24 november wordt er een Piet fotoshoot georganiseerd bij KVN.

Van 11:00 tot 15:00 uur is er een fotograaf aanwezig, dus als je op de foto wilt met je hond en Piet kan
dat. Als je even moet wachten op de fotograaf is er een speurtocht en vanaf 13:00 uur een piekenrace
op de SBB baan.

De kosten voor de deelname aan de speurtocht op de piekenrace is 1 euro per keer.

Na de super gambling is er wellicht al een aftekening te zien waar het naartoe gaat dit seizoen. Who is hot and who is not?

Tijd voor de tussenstand.

Bij de lummels in ieder geval geen clean sweep. Haven zorgt wel met een tweede keer een tweede plaats voor verandering van de nummer 1 positie. Ook als je niets wint kan je de competitie winnen, is dat wat we hier gaan zien?

Op maar 2 puntjes achter Haven zien we Charlie die de eerste ronde nog wist te winnen. Een vierde plek is niet voldoende om aan de top te kunnen blijven.

De derde plek blijft onveranderd doordat Nala al twee keer een derde plek gehaald heeft en in de tussenstand die plek ook bewoont.

De grootste winst staat dit keer op naam van Dexter die 3 posities weet te stijgen. Hij wint dan ook de SG. Keep this up!

Bij de ukkies zien we een iets grotere wijziging. Door de SG te winnen weet Gina twee plaatsen op te schuiven en de eerste plek in te nemen. Ze slaat ook gelijk een gat met de nummer twee Dusty van 4 punten, dat wordt werken voor de anderen om weer bij te komen.

Dyno bezet nu de 3e plaats maar heeft wel al 6 punten achterstand, en dat terwijl hij op de eerste plaats stond.

Ook hier een 3 plaatsen stijger en wel Toby door met de winst aan de haal te gaan. Dat lukt hem al met een tweede plek in de SG, chapeau!

Bij de ougies dit keer niet hele gekke wijzigingen in de top. Of wacht ehm…..helemaal totaal geen wijzigingen. Alles stationair en geen enkele winst of verlies. Stacy is bezig met een clean sweep, Ray-cee met een silver sweap en D’oro met een bronze sweap. De gaten worden hier snel groter maar we zijn pas bij het tweede onderdeel dus alles is nog mogelijk (en voor de spanning eigenlijk ook wel leuker).

Hier dus geen mentale winnaar maar gelukkig ook geen mentale verliezer.

Ik zou zeggen op naar de volgende; Eigen Tijd, hoe goed ken jij je hondje (en jezelf). Wie gaat zichzelf overschatten en wie is veel beter dan hij denkt? En natuurlijk, wie heeft er gewoon domweg heeeeeel veel geluk.

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus