Vacature Event-team

Zou jij het leuk vinden om mee te helpen bij de organisatie en planning van wedstrijden,
workshops en lezingen? Kijk dan niet verder!

Het event-team houdt zich bezig met de organisatie van alle activiteiten die naast de trainingen
bij K.V.N. plaatsvinden. Hierbij komt veel kijken: het zoeken van sprekers, communicatie met
de bar en locatieverhuur, regelen van benodigdheden/bedankjes enzovoorts en last but
zeker not least de promotie van het event.

Ben jij de enthousiasteling die wij zoeken om nog meer succesvolle events te organiseren bij K.V.N.
meld je dan direct aan: eventteam@kvnieuwegein.nl

Photos from Kynologen Vereniging Nieuwegein's post

Workshop Lunacreations
Voor alle leden die graag creatief bezig zijn wordt er op zaterdag 13 april tussen 14:00 en 16:30 een Workshop Lunacreations georganiseerd.

Tijdens de workshop ga je een foto van je favoriet overbrengen op hout. De prijs van de workshop is €35,- en hiervoor krijg je 2 foto's op hout. De afmeting van het plankje is 20 bij 30 cm.
Er moeten vooraf 2 foto's aangeleverd worden, na inschrijving krijg je via de mail te horen hoe dit moet.

Opgeven voor de workshop kan tot 28 maart bij trudi.degoeij@gmail.com

Kosteloos annuleren is niet mogelijk!

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a post.

Wow...I thought the end was so clever! 😲❤️
-Liam
(Credit: Aryasb Feiz)