Facebook pagina van de Kynologenvereniging Nieuwegein

De facebooksite van K.V.N. is ooit begonnen als besloten groep. Echter bij de groeiende aandacht en
bruikbaarheid van sociale media is besloten om van de besloten groep een openbare pagina te maken.
Hiermee spreken we een breed publiek aan en hopen we iedereen op de hoogte te kunnen houden
van onze activiteiten.

Evenementen, mededelingen en verslagen zullen vaak zowel op onze website als op de Facebookpagina bekend worden gemaakt, houdt het dus in de gaten, dan mis je niets!

Gedrag:
De leden in deze groep respecteren elkaars mening en vallen elkaar niet aan in de groep. De berichten zullen door de beheerders beoordeeld worden op relevante inhoud, integriteit en respectvolle omgang met elkaar.

Aansprakelijkheid:
Een ieder die meedoet aan deze groep is zelf verantwoordelijk voor hetgeen hij post. Andere personen of K.V.N. kunnen nooit aansprakelijk gesteld worden voor materiaal dat door leden van de groep gepost wordt. Ook materiaal dat auteursrechtelijk beschermd is mag niet zonder meer gedeeld worden in deze groep. Ook hiervoor blijft de persoon die dit wel post persoonlijk verantwoordelijk.
De beheerders behouden zich het recht voor, in het belang van K.V.N. en persoonlijk belang van groepsleden, berichten te verwijderen. Tevens kunnen bij herhaald wangedrag, in de ogen van de beheerders, personen geweerd worden uit de groep. Uiteraard moet dit als een allerlaatste middel gezien worden en dient door de beheerders zorgvuldig afgewogen worden daar die zelfde persoon ook lid van de vereniging zal zijn. Indien de geweerde persoon het niet eens is met de beslissing van de beheerder dan kan deze persoon zich wenden tot het dagelijks bestuur van de vereniging.

19 hours 57 seconds ago

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball