Facebook pagina van de Kynologenvereniging Nieuwegein

De facebooksite van K.V.N. is ooit begonnen als besloten groep. Echter bij de groeiende aandacht en
bruikbaarheid van sociale media is besloten om van de besloten groep een openbare pagina te maken.
Hiermee spreken we een breed publiek aan en hopen we iedereen op de hoogte te kunnen houden
van onze activiteiten.

Evenementen, mededelingen en verslagen zullen vaak zowel op onze website als op de Facebookpagina bekend worden gemaakt, houdt het dus in de gaten, dan mis je niets!

Gedrag:
De leden in deze groep respecteren elkaars mening en vallen elkaar niet aan in de groep. De berichten zullen door de beheerders beoordeeld worden op relevante inhoud, integriteit en respectvolle omgang met elkaar.

Aansprakelijkheid:
Een ieder die meedoet aan deze groep is zelf verantwoordelijk voor hetgeen hij post. Andere personen of K.V.N. kunnen nooit aansprakelijk gesteld worden voor materiaal dat door leden van de groep gepost wordt. Ook materiaal dat auteursrechtelijk beschermd is mag niet zonder meer gedeeld worden in deze groep. Ook hiervoor blijft de persoon die dit wel post persoonlijk verantwoordelijk.
De beheerders behouden zich het recht voor, in het belang van K.V.N. en persoonlijk belang van groepsleden, berichten te verwijderen. Tevens kunnen bij herhaald wangedrag, in de ogen van de beheerders, personen geweerd worden uit de groep. Uiteraard moet dit als een allerlaatste middel gezien worden en dient door de beheerders zorgvuldig afgewogen worden daar die zelfde persoon ook lid van de vereniging zal zijn. Indien de geweerde persoon het niet eens is met de beslissing van de beheerder dan kan deze persoon zich wenden tot het dagelijks bestuur van de vereniging.

3 months 1 week ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.

Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond

3 months 1 week ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!

3 months 3 weeks ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.

Nazomerwandeling

Raadar nr. 12 augustus 2018