Theo ten Broeke, Marinka de Goeij, Bruno van Oers en Silvie Zebel.

De redactie wil graag voor en met u een plezierig en leesbaar clubblad en website maken. Uw verhalen zijn dan ook onontbeerlijk. Er zijn vast spannende, leuke en minder leuke dingen gebeurd, al dan niet met uw hond, die u met de andere lezers wilt delen. Stuur daarom massaal uw kopij naar de redactie. U kunt dit doen via e-mail. Als uw verhaal vergezeld gaat van één of meer foto’s wordt het alleen maar leuker. Doe uw best en stel de redactie voor het probleem hoe al uw reacties te plaatsen!

Bestuur en redactie kunnen geen verantwoording dragen voor de inhoud van de advertenties in het clubblad of website. De redactie behoudt zich het recht voor, zonder opgaaf van reden, aangeleverde kopij te weigeren, in te korten en/of te corrigeren. Ook vragen wij, indien dit mogelijk is, de kopij voor het clubblad aan te leveren op CD/DVD of via email te verzenden (bij voorkeur in Word zonder opmaak aanleveren). Foto’s als aparte bijlage meezenden. Overname van stukken voor en van derden is alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur en onder volledige bronvermelding. Wilt u dat uw bijlage alleen in het clubblad en niet op deze website mag worden gepubliceerd, geef dit dan vooraf aan.

Uitslagen wedstrijden in clubblad
Steeds meer mensen binnen de verschillende disciplines bij K.V.N. doen mee aan (officiële) wedstrijden.In het clubblad willen we graag aandacht besteden aan de behaalde prestaties. Als je dus een vermelding wilt van je klasseringen kan je dit doorgeven aan de redactie redactie@kvnieuwegein.nl zodat wij dit in het clubblad kunnen verwerken.

Zowel op in het clubblad, als op deze website kunt u adverteren. De kosten hiervoor geven wij u graag op aanvraag door.

Planning clubblad 2017 Sluitingsdata kopij Te verwachten verschijning
nr 1 – februari
nr 2 – juni 7 mei 6 juni
nr 3 – september 6 augustus 5 september
nr 4 – december 5 november 5 december

We denken na om een workshop Dog Dance te organiseren, zou jij hierin interesse hebben?

Wat een leuke deugniet!

Wat jammer dat er toch eerst wordt uitgeweken naar even in het nekvel pakken voordat iemand zich realiseert dat het ook op een leuke manier kan....

Hoe vang jij je hond als hij geen zin heeft om te komen?

Hond legt voetbalwedstrijd in Georgië minutenlang stil

Nieuws van de Raad van Beheer