Theo ten Broeke, Marinka de Goeij, Bruno van Oers en Silvie Zebel.

De redactie wil graag voor en met u een plezierig en leesbaar clubblad en website maken. Uw verhalen zijn dan ook onontbeerlijk. Er zijn vast spannende, leuke en minder leuke dingen gebeurd, al dan niet met uw hond, die u met de andere lezers wilt delen. Stuur daarom massaal uw kopij naar de redactie. U kunt dit doen via e-mail. Als uw verhaal vergezeld gaat van één of meer foto’s wordt het alleen maar leuker. Doe uw best en stel de redactie voor het probleem hoe al uw reacties te plaatsen!

Bestuur en redactie kunnen geen verantwoording dragen voor de inhoud van de advertenties in het clubblad of website. De redactie behoudt zich het recht voor, zonder opgaaf van reden, aangeleverde kopij te weigeren, in te korten en/of te corrigeren. Ook vragen wij, indien dit mogelijk is, de kopij voor het clubblad aan te leveren op CD/DVD of via email te verzenden (bij voorkeur in Word zonder opmaak aanleveren). Foto’s als aparte bijlage meezenden. Overname van stukken voor en van derden is alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur en onder volledige bronvermelding. Wilt u dat uw bijlage alleen in het clubblad en niet op deze website mag worden gepubliceerd, geef dit dan vooraf aan.

Uitslagen wedstrijden in clubblad
Steeds meer mensen binnen de verschillende disciplines bij K.V.N. doen mee aan (officiële) wedstrijden.In het clubblad willen we graag aandacht besteden aan de behaalde prestaties. Als je dus een vermelding wilt van je klasseringen kan je dit doorgeven aan de redactie redactie@kvnieuwegein.nl zodat wij dit in het clubblad kunnen verwerken.

Zowel op in het clubblad, als op deze website kunt u adverteren. De kosten hiervoor geven wij u graag op aanvraag door.

Planning clubblad 2017 Sluitingsdata kopij Te verwachten verschijning
nr 1 – februari
nr 2 – juni 7 mei 6 juni
nr 3 – september 6 augustus 5 september
nr 4 – december 5 november 5 december

2 months 1 week ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.

Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond

2 months 2 weeks ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!

2 months 3 weeks ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.

Workshop Agility door Lise-Irene Hansen

Raadar Special – World Dog Show 2018