Verlengen startlicenties

Vanaf 1 december aanstaande is het mogelijk om startlicenties te verlengen voor 2015. De huidige startlicentie is geldig tot en met 31 januari 2015. Tevens kunnen nieuwe licenties vanaf 1 december aangevraagd worden.
Verlengen en aanvragen gaat, net als in 2014, online en kan door uw leden zelf gedaan worden.
Alle handlers die in 2014 reeds een geldige licentie hadden, krijgen ook per email bericht dat verlengen mogelijk is.
De licentie voor 2015 kost € 13,50.

Het verlengen en het aanvragen van de licentie gebeurt online, door in te loggen op het account op https://licenties.cynophilia.nl (dit wordt: https://sport.raadvanbeheer.nl), met het e-mailadres en wachtwoord.
Indien het wachtwoord vergeten is, kan dit opnieuw worden aangevraagd door middel van de link in het inlogscherm. Er wordt dan een mail verzonden waarmee het wachtwoord opnieuw ingesteld kan worden. Indien de mail niet in de Inbox wordt ontvangen, adviseren wij de ‘Ongewenste mail’-folder te controleren.

Indien u voor het eerst online een startlicentie aanvraagt, moet u eerst een account aanmaken. Let op: als de eigenaar en de handler niet dezelfde persoon zijn, wordt het account aangemaakt door de handler. Na het inloggen kunt u per hond de licentie aanvragen. Betalen gaat online door middel van iDeal, waarna de licentie voor 2015 geldig is. Mochten er problemen zijn met het verlengen van de licentie kan contact opgenomen worden via anne.plomp@cynophilia.nl. Na 1 januari 2015 loopt het contact via sporten@raadvanbeheer.nl.

Namens Cynophilia een sportief en succesvol 2015!

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH ,Basiscursus Fokken en Houden van honden, (oud KK1)

Algemeen docent is Elly Weijenborg-Weggemans.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Betty den Haan-Peper
telefoon: 0344-880216
e-mail: kk@kcculemborg.nl.
Inschrijven via de site van K.C. Culemborg.

Even een herhaling, er zijn nog schoentjes beschikbaar voor de PietFotoShoot. Doe eens gek en gun je hond een schoentje met lekkers uit een of andere hoek. Er is 24 november van 11:00 tot 15:00 uur van alles te doen bij K.V.N. Voor de hondjes die er nog in geloven, op de foto met Piet, een leuke piekenrace, laat je verrassen. Daarnaast wordt er ook nog een leuke en spannende speurtocht uitgezet. Dat wil je toch niet missen!
Koop voor maar €2.50 een schoentje bij de bar en kom de 24ste gezellig langs, het beloofd een leuke middag te worden.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus