Verlengen startlicenties

Vanaf 1 december aanstaande is het mogelijk om startlicenties te verlengen voor 2015. De huidige startlicentie is geldig tot en met 31 januari 2015. Tevens kunnen nieuwe licenties vanaf 1 december aangevraagd worden.
Verlengen en aanvragen gaat, net als in 2014, online en kan door uw leden zelf gedaan worden.
Alle handlers die in 2014 reeds een geldige licentie hadden, krijgen ook per email bericht dat verlengen mogelijk is.
De licentie voor 2015 kost € 13,50.

Het verlengen en het aanvragen van de licentie gebeurt online, door in te loggen op het account op https://licenties.cynophilia.nl (dit wordt: https://sport.raadvanbeheer.nl), met het e-mailadres en wachtwoord.
Indien het wachtwoord vergeten is, kan dit opnieuw worden aangevraagd door middel van de link in het inlogscherm. Er wordt dan een mail verzonden waarmee het wachtwoord opnieuw ingesteld kan worden. Indien de mail niet in de Inbox wordt ontvangen, adviseren wij de ‘Ongewenste mail’-folder te controleren.

Indien u voor het eerst online een startlicentie aanvraagt, moet u eerst een account aanmaken. Let op: als de eigenaar en de handler niet dezelfde persoon zijn, wordt het account aangemaakt door de handler. Na het inloggen kunt u per hond de licentie aanvragen. Betalen gaat online door middel van iDeal, waarna de licentie voor 2015 geldig is. Mochten er problemen zijn met het verlengen van de licentie kan contact opgenomen worden via anne.plomp@cynophilia.nl. Na 1 januari 2015 loopt het contact via sporten@raadvanbeheer.nl.

Namens Cynophilia een sportief en succesvol 2015!

Nog een paar dagen en dan is het zo ver, de behendigheidswedstrijd voor debutanten. De catalogus is gereed en hier te bekijken.
Vanaf 08:00 ben je van harte welkom op het terrein van KVN.
De dag wordt geopend om 08:45 en om 09:00 beginnen de wedstrijden. De prijsuitreiking is om 16:00 uur. Heb je jezelf niet ingeschreven maar heb je nog wel tijd. Kom dan zeker even kijken De wip, band en dubbelsprong worden niet opgesteld in een parcours voor de debutantenklasse. Wedstrijdlocatie: Kynologenvereniging Nieuwegein Galecopperzoom 3 3437 PJ Nieuwegein Keurmeester: Dhr. J.A. Heijboer

3 weeks 11 hours ago

Vrijwilligers gezocht voor de Debutantenwedstrijd!

De datum van de debutantenwedstrijd 2018 nadert rap! Naast dat wij alle combinaties verwelkomen, verwelkomen wij natuurlijk ook alle vrijwilligers voor die dag. Echter kunnen we altijd nog helpende handen gebruiken! Draag je de behendigheidssport maar ook de KV Nieuwegein een warm hart toe? Meld je dan aan om (een gedeelte van) de dag te komen helpen. Het is geen probleem als je zelf ook ingeschreven hebt om mee te doen aan de wedstrijd, daar houden we met het rooster uiteraard rekening mee.

Aanmelden kan door één van de behendigheidstrainers aan te spreken, berichtje hieronder te plaatsen of te mailen naar debutantenwedstrijd@kvnieuwegein.nl

Tot snel 😀

Catalogus voor de behendigheidswedstrijd voor debutanten op 27 mei

Hilarische Spelletjesdag 2018

Workshop massage bij honden

Vrijwilligers gezocht voor de Debutantenwedstrijd

Debutantenwedstrijd behendigheid

Raadar nr. 6 – maart 2018

Kennismaken met Flyball bij K.V.N.?

Uitnodiging (opfris)training algemene voedingsleer en vers vlees, meld u nu aan!