Verlengen startlicenties

Vanaf 1 december aanstaande is het mogelijk om startlicenties te verlengen voor 2015. De huidige startlicentie is geldig tot en met 31 januari 2015. Tevens kunnen nieuwe licenties vanaf 1 december aangevraagd worden.
Verlengen en aanvragen gaat, net als in 2014, online en kan door uw leden zelf gedaan worden.
Alle handlers die in 2014 reeds een geldige licentie hadden, krijgen ook per email bericht dat verlengen mogelijk is.
De licentie voor 2015 kost € 13,50.

Het verlengen en het aanvragen van de licentie gebeurt online, door in te loggen op het account op https://licenties.cynophilia.nl (dit wordt: https://sport.raadvanbeheer.nl), met het e-mailadres en wachtwoord.
Indien het wachtwoord vergeten is, kan dit opnieuw worden aangevraagd door middel van de link in het inlogscherm. Er wordt dan een mail verzonden waarmee het wachtwoord opnieuw ingesteld kan worden. Indien de mail niet in de Inbox wordt ontvangen, adviseren wij de ‘Ongewenste mail’-folder te controleren.

Indien u voor het eerst online een startlicentie aanvraagt, moet u eerst een account aanmaken. Let op: als de eigenaar en de handler niet dezelfde persoon zijn, wordt het account aangemaakt door de handler. Na het inloggen kunt u per hond de licentie aanvragen. Betalen gaat online door middel van iDeal, waarna de licentie voor 2015 geldig is. Mochten er problemen zijn met het verlengen van de licentie kan contact opgenomen worden via anne.plomp@cynophilia.nl. Na 1 januari 2015 loopt het contact via sporten@raadvanbeheer.nl.

Namens Cynophilia een sportief en succesvol 2015!

Error:(#15) Requires session when calling from a desktop app

Zomerfuncursus 2019