Verslag informatieavond vogelopvang 31 oktober

Stukken van de informatieavond over het plan van de vogelopvang om zich te vestiging op de wielerbaan.

Op 31 oktober is er door de gemeente nieuwegein een plan gepresenteerd over de vestiging van de Vogelopvang Utrecht op de voormalige wielerbaan. Voor de geïnteresseerde hierbij de stukken die met de bezoekers van de avond zijn gedeeld.

De presentatie zoals door de gemeente gebruikt op de informatieavond

De antwoorden op de gestelde vragen op de informatieavond

De antwoordbrief  aan D66 over de al eerder gestelde vragen aan de gemeente van 21-okt-2016

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH ,Basiscursus Fokken en Houden van honden, (oud KK1)

Algemeen docent is Elly Weijenborg-Weggemans.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Betty den Haan-Peper
telefoon: 0344-880216
e-mail: kk@kcculemborg.nl.
Inschrijven via de site van K.C. Culemborg.

Even een herhaling, er zijn nog schoentjes beschikbaar voor de PietFotoShoot. Doe eens gek en gun je hond een schoentje met lekkers uit een of andere hoek. Er is 24 november van 11:00 tot 15:00 uur van alles te doen bij K.V.N. Voor de hondjes die er nog in geloven, op de foto met Piet, een leuke piekenrace, laat je verrassen. Daarnaast wordt er ook nog een leuke en spannende speurtocht uitgezet. Dat wil je toch niet missen!
Koop voor maar €2.50 een schoentje bij de bar en kom de 24ste gezellig langs, het beloofd een leuke middag te worden.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus