Vrijwilligers gezocht voor de Debutantenwedstrijd

De datum van de  debutantenwedstrijd 2018 nadert rap! Naast dat wij alle combinaties verwelkomen, verwelkomen wij natuurlijk ook alle vrijwilligers voor die dag. Echter kunnen we altijd nog helpende handen gebruiken! Draag je de behendigheidssport maar ook de KV Nieuwegein een warm hart toe? Meld je dan aan om (een gedeelte van) de dag te komen helpen. Het is geen probleem als je zelf ook ingeschreven hebt om mee te doen aan de wedstrijd, daar houden we met het rooster uiteraard rekening mee.

Aanmelden kan door één van de behendigheidstrainers aan te spreken, berichtje op Facebook te plaatsen of te mailen naar debutantenwedstrijd@kvnieuwegein.nl

Tot snel

Photos from Kynologen Vereniging Nieuwegein's post

Workshop Lunacreations
Voor alle leden die graag creatief bezig zijn wordt er op zaterdag 13 april tussen 14:00 en 16:30 een Workshop Lunacreations georganiseerd.

Tijdens de workshop ga je een foto van je favoriet overbrengen op hout. De prijs van de workshop is €35,- en hiervoor krijg je 2 foto's op hout. De afmeting van het plankje is 20 bij 30 cm.
Er moeten vooraf 2 foto's aangeleverd worden, na inschrijving krijg je via de mail te horen hoe dit moet.

Opgeven voor de workshop kan tot 28 maart bij trudi.degoeij@gmail.com

Kosteloos annuleren is niet mogelijk!

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a post.

Wow...I thought the end was so clever! 😲❤️
-Liam
(Credit: Aryasb Feiz)