Vrijwilligers gezocht voor de Debutantenwedstrijd

De datum van de  debutantenwedstrijd 2018 nadert rap! Naast dat wij alle combinaties verwelkomen, verwelkomen wij natuurlijk ook alle vrijwilligers voor die dag. Echter kunnen we altijd nog helpende handen gebruiken! Draag je de behendigheidssport maar ook de KV Nieuwegein een warm hart toe? Meld je dan aan om (een gedeelte van) de dag te komen helpen. Het is geen probleem als je zelf ook ingeschreven hebt om mee te doen aan de wedstrijd, daar houden we met het rooster uiteraard rekening mee.

Aanmelden kan door één van de behendigheidstrainers aan te spreken, berichtje op Facebook te plaatsen of te mailen naar debutantenwedstrijd@kvnieuwegein.nl

Tot snel

In Raader nummer 16 wordt uitgelegd hoe de nieuwe opzet van de KK1 en KK2 er uit gaat zien.

Heb jij ook een van deze cursussen gevolgd? Wat vind je van de nieuwe opzet?

Winter Puppytraining!
Er start deze winter toch een klas voor de Puppy's, De lessen beginnen op maandag 7 januari. Als je mensen kent die hier aan mee willen doen, er zijn nog een aantal plekken vrij, inschrijven kan via de website www.kvnieuwegein.nl

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus

Nieuws van de Raad van Beheer