Wedstrijd Training Treibball

treiball wedstrijd training

Binnenkort begint het treibball wedstrijdseizoen weer. Treibball Nederland opent dit jaar met de Beetle Bokaal op 16 februari a.s.

Om debutanten in de treibball op weg te helpen organiseren de K.V.N.-treibball trainers een wedstrijd training waarin ze uitleg geven over het deelnemen aan een treibball wedstrijd.

Doe je 16 februari mee met de Beetle Bokaal als starter? En heb je nog geen wedstrijd ervaring, schrijf je dan in voor deze wedstrijdtraining.
Aanmelden kan per e-mail bij deze trainers: treibball@kvnieuwegein.nl
Deelname kosten € 2,50 voor KVN leden en € 5,00 voor niet-leden.

In Raader nummer 16 wordt uitgelegd hoe de nieuwe opzet van de KK1 en KK2 er uit gaat zien.

Heb jij ook een van deze cursussen gevolgd? Wat vind je van de nieuwe opzet?

Winter Puppytraining!
Er start deze winter toch een klas voor de Puppy's, De lessen beginnen op maandag 7 januari. Als je mensen kent die hier aan mee willen doen, er zijn nog een aantal plekken vrij, inschrijven kan via de website www.kvnieuwegein.nl

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus

Nieuws van de Raad van Beheer